Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τρίτη 23 Μαΐου

Την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 αναμένονται αραιές νεφώσεις στα ηπειρωτικά που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα επεκταθούν στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο και το Ιόνιο. Ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις θα σημειώνονται στα ηπειρωτικά από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως και πριν το μεσημέρι.
Από το μεσημέρι και έπειτα τα φαινόμενα θα ενταθούν, και στις τοπικές βροχοπτώσεις θα προστεθούν όμβροι και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και κατά περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλάζι.
Προς

το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν και θα περιοριστούν κυρίως στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και τη βόρεια Στερεά Ελλάδα. Η θερμοκρασία στο νότιο Αιγαίο θα παρουσιάσει άνοδο. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν ασθενείς έως μέτριοι και μόνο στο νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Κρήτη

ΧΑΝΙΑ
Καλός καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.
Oι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν ΒΔ πολύ ασθενείς έως ασθενείς 2-3 και πρόσκαιρα τοπικά έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στα νότια oι άνεμοι θα πνέουν ΔΒΔ πολύ ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 2-4 και πρόσκαιρα τοπικά έως μέτριοι 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12 έως 24°c, στα νότια από 13 έως 26°c ενώ στα ορεινά από 9 έως 21°c

ΡΕΘΥΜΝΟ
Καλός καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.
Oι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν Β πολύ ασθενείς έως ασθενείς 2-3 και πρόσκαιρα έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στα νότια oι άνεμοι θα πνέουν ΔΒΔ πολύ ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 2-4 και πρόσκαιρα έως μέτριοι 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12 έως 24°c, στα νότια από 14 έως 25°c ενώ στα ορεινά από 9 έως 22°c

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Καλός καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.
Oι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν ΒΒΔ πολύ ασθενείς έως ασθενείς 2-3 και πρόσκαιρα έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στα νότια oι άνεμοι θα πνέουν Δ πολύ ασθενείς έως ασθενείς 2-3 και πρόσκαιρα τοπικά έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 13 έως 25°c, στα νότια από 13 έως 26°c ενώ στα ορεινά από 10 έως 22°c

ΛΑΣΙΘΙ
Καλός καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.
Oι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν ΒΔ πολύ ασθενείς έως ασθενείς 2-3 και πρόσκαιρα έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στα νότια oι άνεμοι θα πνέουν ΔΒΔ πολύ ασθενείς έως ασθενείς 2-3 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 13 έως 24°c, στα νότια από 15 έως 25°c ενώ στα ορεινά από 10 έως 22°c

Πηγή: meteocrete.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα