Ντόρα για Άδωνι: Διορισμένος είναι, δεν εξελέγη αντιπρόεδρος

Σχόλιο «καρφί» έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ Focus του Πάνου Χαρίτου, όπου «διασταύρωσαν τα ξίφη» τους με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Ερωτηθείσα

για τη στάση που είχε τηρήσει ο Αδ. Γεωργιάδης το 2008, με αφορμή και την αποκάλυψη σχετικού βίντεο που κατηγορούσε την κυβέρνηση Καραμανλή πως «ξεπούλησε τη Μακεδονία» και πως ο τότε πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη ως υπουργός Εξωτερικών είχαν προσπαθήσει να κοροϊδέψουν τους ψηφοφόρους τους την περίοδο πριν το 2008, τόνισε πως «δεν με πικραίνουν, από την ώρα που ο κ. Γεωργιάδης άλλαξε στάση. Δικαιούται ένας άνθρωπος να αλλάξει άποψη».

«Εκφράζει τις απόψεις της ΝΔ» είπε αναφορικά με τη σημερινή του στάση, υποσημειώνοντας πως εκφράζει και «τις δικές του κατά διαστήματα».

Όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπενθύμισε πως ο Αδ. Γεωργιάδης είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε με νόημα, εκφράζοντας εμμέσως πλην σαφώς τη θέση της, πως «ο Κυριάκος τον διόρισε, δεν εξελέγη».

Keywords
Τυχαία Θέματα