Ντόρα: «Αναμφισβήτητα ρίσκο» η απόφαση Μητσοτάκη να μην αλλάξει τον εκλογικό νόμο

Θα προχωρήσουμε όπως είμαστε, πιστεύοντας ότι σε τελική ανάλυση ο ελληνικός λαός θα κρίνει και θα συγκρίνει και θα πάρει τις αποφάσεις του», τόνισε μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη για την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην αλλάξει τον εκλογικό νόμο

Ως αναμφισβήτητο ρίσκο χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη την απόφαση του Κυριάκου

Μητσοτάκη να μην προχωρήσει σε αλλαγή του εκλογικού νόμου. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε την επιμονή της στην πρόταση αλλαγής του εκλογικού νόμου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα.

«Εμένα αυτή ήταν η γνώμη μου, εν πάση περιπτώσει ο πρωθυπουργός αποφάσισε. Δεν υπάρχει θέμα. Θα προχωρήσουμε όπως είμαστε, πιστεύοντας ότι σε τελική ανάλυση ο ελληνικός λαός θα κρίνει και θα συγκρίνει και θα πάρει τις αποφάσεις του» υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Όταν ερωτήθηκε αν η απόφαση του πρωθυπουργού είναι ρίσκο, η απάντησή της ήταν αποκαλυπτική: «Ναι, αναμφισβήτητο. Δεν υπάρχει αμφιβολία»!

«Αναμφισβήτητα ρίσκο» η απόφαση του @kmitsotakis να μην αλλάξει τον εκλογικό νόμο, σύμφωνα με τη @Dora_Bakoyannis pic.twitter.com/h188hAMpph

— iEidiseis.gr (@iEidiseisGR) September 14, 2022

Πηγή: ieidiseis.gr

The post Ντόρα: «Αναμφισβήτητα ρίσκο» η απόφαση Μητσοτάκη να μην αλλάξει τον εκλογικό νόμο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντόρα, Αναμφισβήτητα, Μητσοτάκη,ntora, anamfisvitita, mitsotaki