ΝΟΧ: Μετρούν τις δυνάμεις τους οι παίδες στο 30ό διεθνές τουρνουά “Ι. Χατζηθεοδώρου”

Την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της στο τουρνουά “Ι. Χατζηθεοδώρου” θα έχει η παιδική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ανήμερα της Εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου και μέχρι την Κυριακή 30 του μήνα, η ομάδα του Βαγγέλη Βλαζάκη θα πάρει μέρος σε αυτό το ιστορικό τουρνουά το οποίο άλλωστε θεωρείται το αρχαιότερο στην Ελλάδα και από τα παλαιότερα στην Ευρώπη, καθώς διεξάγεται ανελλιπώς τα τελευταία 30 χρόνια με εξαίρεση το 2020 που δε διεξήχθη λόγω κορονοϊού.

Το τουρνουά, που είναι διεθνές,

διοργανώνεται από τον ΝΟ Βουλιαγμένης στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του, Ιωάννη Χατζηθεοδώρου.

Φέτος, λαμβάνουν μέρος συνολικά 10 ομάδες, με την οικοδέσποινα Βουλιαγμένη να κατεβαίνει με δύο τμήματα, την ομάδα “Blue” και την ομάδα “Red”. Επίσης, συμμετέχουν η Παρτιζάν Βελιγραδίου και η ιταλική Βερόνα. Οσον αφορά τις υπόλοιπες συμμετοχές, αυτές είναι το Παλαιό Φάληρο, η Γλυφάδα, ο ΝΟ Πατρών, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Ουσιαστικά, τα ματς δίνουν τη δυνατότητα στον Ναυτικό Ομιλο να τα εντάξει στην προετοιμασία του εν όψει της εκκίνησης του νέου πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα για τον ΝΟ Χανίων είναι το εξής:

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου

12:30 Βουλιαγμένη Blue-ΝΟ Χανίων
17:00 Παλαιό Φάληρο-ΝΟ Χανίων

Σάββατο 29 Οκτωβρίου

12:30 Παρτιζάν-ΝΟ Χανίων
19:00 ΝΟ Χανίων-Γλυφάδα

Η αποστολή για την ομάδα του Βαγγέλη Βλαζάκη είναι η εξής: Βαρουξής, Βολτυράκης, Βουλγαράκης, Γεωρβασάκης, Ζουζούνης, Κοκολάκης, Κονταξάκης, Κρασαδάκης, Λιονάκης, Μπενεβίδης, Μπιτζανάκης, Μπουζάκης, Ξυφανταράκης, Ριζωνάκης, Σπίτζερ και Χατζάκης.

zarpanews.gr

The post ΝΟΧ: Μετρούν τις δυνάμεις τους οι παίδες στο 30ό διεθνές τουρνουά “Ι. Χατζηθεοδώρου” appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΝΟΧ, Μετρούν, 30ό, Χατζηθεοδώρου”,noch, metroun, 30o, chatzitheodorou”