Νέος θάνατος από επιπλοκές του κορονοϊού στην Κρήτη – Μικρή αποκλιμάκωση στις ΜΕΘ

Ένας 75χρονος, είναι το τελευταίο θύμα του κορονοϊού στην Κρήτη, ανεβάζοντας κι άλλο τον αριθμό των νεκρών… Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν στο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Την ίδια ώρα, μικρή αποκλιμάκωση παρατηρείται στα νοσοκομεία της Κρήτη σήμερα. Οι ασθενείς που νοσηλεύονται είναι 166, εκ των οποίων οι 149 στις κλινικές. 17 νοσηλεύονται στις ΜΕΘ covid, με τους 10 να είναι διασωληνωμένοι.

Ειδικότερα:

Στο νοσοκομείο Χανίων
νοσηλεύονται 51 ασθενείς, 47 παραμένουν στην κλινική covid, 4 στη ΜΕΘ, οι 3 διασωληνωμένοι.Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 51 ασθενείς. Από αυτούς 43 βρίσκονται στην κλινική και 8 στη ΜΕΘ, οι 7 είναι διασωληνωμένοι.Στο Βενιζέλειο νοσηλεύονται 37 ασθενείς, 34 στην κλινική covid και 3 στη ΜΕΘΣτο νοσοκομείο Ρεθύμνου βρίσκονται 15 ασθενείς, οι 13 στην κλινική, 2 στη ΜΕΘ.Στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου νοσηλεύονται 4 ασθενείς στην κλινική covidΣτο νοσοκομείο Σητείας νοσηλεύονται στην κλινική covid-19 του ιδρύματος 6 ασθενείς.Στο νοσοκομείο Ιεράπετρας οι ασθενείς με κορωνοϊό είναι 2 και νοσηλεύονται όλοι στην κλινική covid.

zarpanews.gr

The post Νέος θάνατος από επιπλοκές του κορονοϊού στην Κρήτη – Μικρή αποκλιμάκωση στις ΜΕΘ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα