«Μεταμορφώθηκε»… προς το χειρότερο ο Πλατανιάς | Τον «τέζαρε» η Ξάνθη στα Περιβόλια

Στα… σκουπίδια πέταξε την καλή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό ο Πλατανιάς, ο οποίος -κυρίως στο πρώτο ημίχρονο- ήταν κακός και γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Ξάνθη στα Περιβόλια, για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League. Και τα δύο γκολ οι Ακρίτες τα σημείωσαν στο α’ μέρος,

με τους Μπρίτο (18′) και Γέντρισεκ (25′).

Ένα από τα χειρότερα πρώτα ημίχρονα στην ιστορία του έκανε ο Πλατανιάς κόντρα στην Ξάνθη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν η πιο κινητική ομάδα και δίκαια πήρε κεφάλι στο σκορ, στο 18’, όταν ο Μπρίτο πήρε την μπάλα στο κέντρο, έκανε την κίνηση από τα αριστερά, απέφυγε τους Καρυπίδη και Ντικαμονά και με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Ομπερχάουζερ.

Η χανιώτικη ομάδα δεν έδειχνε σημάδια ανάκαμψης και δίκαια δέχτηκε και δεύτερο τέρμα. Στο 25’ ο Λουσέρο έδωσε στον Ντε Λούκας, ο Ισπανός με τακουνάκι πέρασε την μπάλα στον Κασάδο, αυτός έκανε τη σέντρα και ο Γέντρισεκ με προβολή έγραψε το 2-0. Η μοναδική καλή στιγμή για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 39’, όταν ο Κοροβέσης έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή, αλλά ο Ζίφκοβιτς μπλόκαρε.

Καλύτερο πρόσωπο έδειξε στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία κουβάλησε την μπάλα, πήρε την κατοχή δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Zίφκοβιτς ώστε να ξανά μπει στον αγώνα. Έτσι, η Ξάνθη με το 2-0 που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο πήρε τη νίκη στα Περιβόλια.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ομπερχάουσερ, Στάθης, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Βάντερσον, Κρος (31’ Στανισάβλιεβιτς), Αγγελόπουλος (63’ Μπούτνικ), Ενσικουλού, Ντεβέσα (77’ Πατράλης), Κοροβέσης, Γκρζέλτσακ.

Στον πάγκο: Κοκκαλάς, Στάμου, Πλιάτσικας, Παπανικολάου.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Λισγάρας, Μπρίτο (83’ Κάστρο), Καμαρά, Κίκε (60’ Τριάδης), Κασάδο, Φλίσκας, Λουσέρο, Γέντρισεκ (76’ Μεχία).

Στον πάγκο: Γκαραβέλης, Ορφανίδης, Σιλά, Χατζητερζόγλου.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Keywords
Τυχαία Θέματα