Με χαμόγελα και παιχνίδια έκλεισε η «4η καλοκαιρινή ακαδημία» του τμήματος μπάσκετ του Εργοτέλη

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το βράδυ της Δευτέρας στο Μαρτινέγκο η «4η καλοκαιρινή ακαδημία» του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ. Εργοτέλης.

Τα παιδιά διαγωνίστηκαν σε παιχνίδια δεξιοτήτων, ενώ είχαν την τύχη να ακούσουν από κοντά έναν σπουδαίο προπονητή. Ο λόγος για τον Νίκο Τούλη ο οποίος μίλησε από καρδιάς για την ομορφιά του αγαπημένου αθλήματος. Η βραδιά έκλεισε με τον συναρπαστικό αγώνα δεινόσαυρων – γονέων απέναντι στους λιλιπούτειους αθλητές.

«Η επιτροπή μπάσκετ συγχαίρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν για την άριστη συμπεριφορά τους καθώς επίσης και τους προπονητές Αντώνη Πινακουλάκη,

Βασίλη Κομψέλη, Ειρήνη Αγα & Μάνο Σταράκη για την επιτυχημένη προσπάθεια.

Παράλληλα ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν, και τους χορηγούς και πιο συγκεκριμένα, την εταιρεία 3ε και την κα Σκαρπαθιωτάκη, τη Βότομος Α.Ε -νερά Ζαρός, τον πολυχώρο GRAND και τον κο Μπαλτζάκη, το υδάτινο πάρκο Acqua Plus και τον κο Ριτσοπουλο, την εταιρεία Κουκλινός TOURS και τον κο Αρίστο Κουκλινό, και τα καταστήματα Cosmos spor και τοn κο Τσικνάκη.

Eπίσης ευχαριστούμε το σώμα ελληνικού Eρυθρού Σταυρού, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, το ΕΑΚΗ καθώς και τον ορθοπεδικό κο Βαβουρανάκη Χάρη, τον προπονητή πάλης κο Δεσκουλιδη Παράσχο, τον διαιτητή Α1 κο Ιωάννη Μάλαμα και τον κο Νίκο Τούλη για την πολύτιμη παρουσία τους.

Του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι και περισσότεροι. Καλό καλοκαίρι σε όλους!».

Keywords
Τυχαία Θέματα