«Λιγοψύχησε» και τα… θαλάσσωσε ο Πλατανιάς! Φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι από την Κέρκυρα

Στο εκτός έδρας ματς ζωής ή… θανάτου με την Κέρκυρα ο Πλατανιάς φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι, καθώς ηττήθηκε με 2-0 και πλέον θα προσπαθήσει να κρατηθεί στη ζωή και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες παραμονής έχει αν και είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, όπως και ο προπονητής του, Μανουέλ Ρόκα.

Ανώτεροι ήταν οι Χανιώτες στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, αλλά χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν, ενώ οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο τελευταίο τέταρτο και βρήκαν και το γκολ,

αλλά είχαν και δύο δοκάρια, με τους Τουράμ (40’) και Επστάιν (45’).

Στο 45+1’ ύστερα από διώξιμο του Γιαννακόπουλου, η μπάλα έφθασε στον Τουράμ, ο οποίος έφυγε στην κόντρα και έπειτα από διεκδίκηση με τον Κλάιτς έπεσε στο έδαφος, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και την υπόδειξη να χαρακτηρίζεται αυστηρή. Ο Βραζιλιάνος ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ.

Οι παίκτες του Μανουέλ Ρόκα στο δεύτερο 45λεπτο όχι απλώς δεν κατάφεραν να μειώσουν, αλλά δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα. Στο 75’ έπειτα από λάθος του Στάμου, ο Παμλίδης έκλεψε την μπάλα έδωσε στον Τουράμ, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε εύκολα το 2-0 και έγραψε την ιστορία του αγώνα.

Με 10 παίκτες τελείωσε το ματς ο Πλατανιάς, αφού στο 81’ ο Βάντερσον γκρέμισε τον Γεωργίου και αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κέρκυρα (Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Αναστασίου, Σιόντης, Μπαλάφας (73’ Αρτυματάς), Ρόλε (78’ Ζορμπάς), Γεωργίου, Έπσταϊν (68’ Παμλίδης), Τουράμ.

Πλατανιάς (Ρόκα): Κλάιτς, Νίλι, Στάμου, Καρυπίδης, Σκαρντοβέλι, Κοροβέσης (76’ Γκρζέλτσακ), Δημούτσος, Μαλσά, Ντουαλά (64’ Στόιτσεφ), Ενσικουλού, Πετρόπουλος (88’ Παπανικολάου).

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Keywords
Τυχαία Θέματα