Κρήτη | Ζημιές στο σπίτι των προφυλακισθέντων για το φονικό

Τεταμένη φαίνεται πως παραμένει η κατάσταση στα Ανώγεια, λίγες μόνο ημέρες πριν από τη συμπλήρωση τριών μηνών από το θλιβερό φονικό με θύμα τον 23χρονο κτηνοτρόφο Μανόλη Στρατάκη, στις 9 Απριλίου του 2017:

Κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου (1/7), το σπίτι των δυο ανδρών που έχουν προφυλακιστεί για την πολύκροτη υπόθεση, βανδαλίστηκε από άγνωστους δράστες, οι οποίοι προκάλεσαν υλικές ζημιές.

Πρόκειται για την οικία των δύο συγγενών του αδικοχαμένου Στρατάκη, δηλαδή του 54χρονου Ανωγειανού και του 21χρονου γιου του

που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 23χρονου.

Η οικογένεια των δυο προφυλακισθέντων έχει αφήσει το σπίτι της, το οποίο παραμένει κλειστό και το οποίο βρίσκεται δίπλα σε αυτό της οικογένειας του εκλιπόντος.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε μιλώντας στο neakriti.gr ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων και προφυλακισθέντων για το φονικό, Διονύσης Βέρρας.

«Είναι θλιβερές αυτές οι καταστάσεις και δεν κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, της εκτόνωσης δηλαδή, προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα και να ομαλοποιηθεί η όλη κατάσταση» επεσήμανε στο neakriti.gr ο κ. Βέρρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα