Κρήτη | Θρήνος για την Κατερίνα και τον Βενιζέλο: Το τελευταίο αντίο και η διπλή τραγωδία: Είχε σκοτωθεί σε τροχαίο και ο άλλος γιος

Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς και φίλοι στην Κατερίνα, καθώς στις 10.00 το πρωί εψάλη η νεκρώσιμη ακολουθία στον Ιερό Ναό της Παναγίας στις Κάτω Αρχάνες. Για όλους ήταν δύσκολο να αποχαιρετήσουν την άτυχη γυναίκα, που χάθηκε στην προσπάθειά της να σώσει τα παιδιά της στην φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Την ίδια ώρα σε κλίμα οδύνης και ανείπωτης στεναχώριας πραγματοποιήθηκε χθες, στις 6 το απόγευμα, η κηδεία του αδικοχαμένου Βενιζέλου

Στρατάκη, με συγγενείς και φίλους να βρίσκονται στη Ροδιά συμπαραστεκόμενοι στην οικογένειά του.

Έφεραν στην κηδεία το αγαπημένο του άλογο του Βενιζέλου

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Η τελετή ξεκίνησε μισή ώρα νωρίτερα, στις 5:30 χθες το απόγευμα, με τους γονείς του – εμφανώς καταβεβλημένους από τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας – να ζητούν από τον ιερέα να επισπεύσει την κηδεία δίνοντας τέλος στο μαρτύριό τους. Οι φίλοι μάλιστα του αδικοχαμένου Βαγγέλη δεν παρέλειψαν να φέρουν στην κηδεία και το αγαπημένο του άλογο, μιας και ο ίδιος εν ζωή ήταν δεινός καβαλάρης.Διπλή τραγωδία για την οικογένεια Στρατάκη: Είχε σκοτωθεί σε τροχαίο και ο άλλος γιος

Διπλή τραγωδία για την οικογένεια Στρατάκη: Είχε σκοτωθεί σε τροχαίο και ο άλλος γιος

Η μοίρα χτύπησε την ίδια οικογένεια, με τον ίδιο τρόπο, δύο φορές μέσα σε λίγα χρόνια. Τον Οκτώβριο του 2006, η οικογένεια Στρατάκη είχε θρηνήσει τον χαμό του 20χρονου τότε Κώστα Στρατάκη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή.

Ο Βενιζέλος Στρατάκης άφησε πίσω του δύο συντετριμένους γονείς, τον Γρηγόρη και τη Μαρία. Δύο ανθρώπους που έζησαν για δεύτερη φορά τον εφιάλτη της απώλειας ενός παιδιού μέσα σε λίγα χρόνια από ατύχημα. Δύο ανθρώπους που τα τελευταία χρόνια τους ακολουθεί το δράμα και η τραγωδία. Μόλις λίγο καιρό πριν, ο πατέρας Γρηγόρης είχε χάσει τον αδελφό του. Πλέον, μοναδικό τους στήριγμα είναι οι δύο κόρες τους.

Εκτός από τους απαρηγόρητους γονείς, ο 35χρονος Βενιζέλος Στρατάκης άφησε πίσω του και δύο παιδιά. Δύο παιδιά που καλούνται να μεγαλώσουν ορφανά από πατέρα, τον οποίο είδαν με τα μάτια τους να χάνεται στον βυθό και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ποιος θα εξηγήσει σε αυτές τις ψυχούλες τον χαμό του αγαπημένου τους πατέρα; Ποιος θα απαντήσει στα τόσα «γιατί»; Όσες απαντήσεις και να δοθούν, η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου δεν καλύπτεται. Μαθαίνει κάποιος να ζει με αυτή, αλλά η πληγή παραμένει εκεί, για να θυμίζει τα τραγικά γεγονότα.

Τόσο οι γονείς του 35χρονου Βενιζέλου, όσο και τα παιδιά του, θα χρειαστούν τη στήριξη των συγγενών και των φίλων, αλλά και βοήθεια από επαγγελματίες. Ο γιος και πατέρας «έφυγε» ως ήρωας. Θυσιάστηκε για να σώσει τα παιδιά του. Αυτό ακριβώς λένε μεταξύ τους οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γνωστοί του Βενιζέλου Στρατάκη, αλλά και της Κατερίνας Καναβάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα