Κρήτη | Τα βρήκε ο Αρναουτάκης με τον Τσίπρα; Γιατί υπερασπίστηκε ο Πρωθυπουργός τον Περιφερειάρχη | Video

Στις αρχές του 2019 θα ξεκινήσουν οι πρώτες εργασίες για την κατασκευή ενός συγχρόνου αυτοκινητόδρομου στην Κρήτη, σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο από το βήμα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Κρήτης, ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα όπως προέβλεψε ο Πρωθυπουργός, τόσο η έναρξη των εργασιών του έργου, όσο

και η ολοκλήρωση του, μετά από 4-5 χρόνια θα γίνει με παρόντες από κοινού τον ίδιο, αλλά και τον νυν περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

Η ατάκα του Πρωθυπουργού:

«Εκτιμάμε, λοιπόν, ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2019. Και θα είμαστε εδώ, εγώ με τον Περιφερειάρχη για να βρεθούμε στην έναρξη των εργασιών», τόνισε ο πρωθυπουργός. «Το έργο θα ολοκληρωθεί σε 4 ως 5 χρόνια από την έναρξη του, αλλά απ’ ότι βλέπω πάλι θα είμαστε εμείς εδώ, εγώ και ο Περιφερειάρχης».

Σημειώνεται επίσης πως στην αρχή της ομιλίας του ο Πρωθυπουργός είχε για μια ακόμη φορά εκφραστεί με θετικό τρόπο για το Περιφερειάρχη Κρήτης, δίνοντας μάλιστα και το μήνυμα για την σχέση των τοπικών αρχόντων με τους πολίτες.

Ειδικότερα ο Αλέξης Τσίπρας «αποδοκίμασε» με τον τρόπο του τις διαμαρτυρίες των παραβρισκόμενων που δυσανασχετούσαν καθώς η ομιλία του κ. Αρναουτάκη, ήταν αρκετά μεγαλύτερης διάρκειας από ότι ίσως οι περισσότεροι περίμεναν.

Μάλιστα για να πεισθεί ο Περιφερειάρχη Κρήτης να συντομεύσει σε δύο τρείς περιπτώσεις ξέσπασαν και χειροκροτήματα κυρίως όμως διαμαρτυρίας.

Ανεβαίνοντας στο βήμα ο Πρωθυπουργός παίρνοντας το λόγο πρότεινε στους παραβρισκόμενους να μην δυσανασχετούν και να προτιμούν να ακούν τους τοπικούς άρχοντες καθώς εκείνοι είναι που πρέπει και έχουν το δικαίωμα να λένε πολύ περισσότερα καθώς αυτοί είναι που γνωρίζουν περισσότερο από τον καθένα τα προβλήματα του τόπου.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα