Κρήτη | Τα «φρουτάκια» τους κάθισαν στο λαιμό…

Συνελήφθησαν, δύο άτομα για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, στο Ρέθυμνο, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρήματα.

Συνελήφθησαν, χθες ( 07.11.2017) το βράδυ στο Ρέθυμνο, δύο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα) ηλικίας 69 και 21 ετών αντίστοιχα, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για

την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης βραδινές ώρες χθες (07.11.2017), πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα «καφενείο», ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε την ώρα του ελέγχου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι η 21χρονη ως υπεύθυνη του καταστήματος είχε επιτρέψει στον 69χρονο (θαμώνα του καταστήματος), να διενεργεί το παράνομο ηλεκτρονικό τυχερό παίγνιο με την ονομασία «φρουτάκια».

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 53 ευρώ, επτά (7) ηλεκτρονικοί υπολογιστές και μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα