Κρήτη | Προφυλακίστηκε η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό στον πρώην σύντροφό της

Απολογήθηκε σήμερα για τις κατηγορίες που τη βαρύνουν

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε η 38χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό στον 36χρονο Γ. Μ., τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου.

Η προσέλευσή της στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για την απολογία της, έγινε στις 7.30 το πρωί με διαδικασίες- εξπρές ενώ μία ώρα αργότερα πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου περιμένοντας τα νεότερα…

Υπενθυμίζεται ότι όταν είχε ερωτηθεί από τον

Εισαγγελέα “για ποιον λόγο κρυβόταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα” εκείνη είχε απαντήσει “κρυβόμουν γιατί φοβόμουν, δεν μπορούσα να διαχειριστώ την όλη κατάσταση, ήμουν και είμαι σε σοκ”.

H 38χρονη παραδόθηκε στις αρχές νωρίς το απόγευμα της Τρίτης καθώς καταζητούνταν για την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά του εν διαστάσει συζύγου της, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο του Ηρακλείου, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Την παρέλαβαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου αφού τη συνάντησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός Αστυνομικού Μεγάρου.

cretalive.gr

The post Κρήτη | Προφυλακίστηκε| Προφυλακίστηκε η 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό στον πρώην σύντροφό της appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα