Κρήτη | Ο πατροκτόνος εξηγεί τι τον οδήγησε στο έγκλημα | Photos

Στον εισαγγελέα βρίσκεται αυτή την ώρα ο 34χρονος πατροκτόνος που σήμερα τα ξημερώματα σκότωσε τον πατέρα του μετά από καυγά.

ΕΔΩ:Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη ανήμερα Χριστούγεννα: Έπνιξε τον πατέρα του με ίδια του τα χέρια

Ο 34χρονος άνδρας, εμφανίστηκε στο δικαστήριο μετανιωμένος με τον εισαγγελέα να αναμένεται να του ασκήσει ποινικές διώξεις.

O δράστης έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του στους αστυνομικούς που

τον βρήκαν μέσα στο υπνοδωμάτιο, λίγες ώρες μετά την δολοφονία του πατέρα του.

Φωτογραφίες: cretapost.gr

Πατέρας και γιος πέρασαν μαζί την ημέρα των Χριστουγέννων και συνέχιζαν να διασκεδάζουν σε καφενείο, καταναλώνοντας ποσότητες αλκοόλ. Κάποια στιγμή -άγνωστο πως- ξεκίνησαν να καυγαδίζουν με τον 34χρονο να στρέφεται με μανία κατά του πατέρα τους, τον οποίο στραγγάλισε.

Άμεσα η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον 34χρονο ο οποίος ήταν σε άσχημη κατάσταση λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ ενώ φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του.

Το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το neakriti.gr λίγο μετά το τραγικό έγκλημα, στο σπίτι βρέθηκε η αδελφή του δράστη που αντίκρισε τον πατέρα της νεκρό και τον αδελφό της να κοιμάται και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο 34χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ο πατέρας του τον κακοποιούσε όταν ήταν μικρός.

Η επίσημη ανακοίνωση

Συνελήφθη χθες (25.12.2017) μετά τα μεσάνυχτα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 34χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος 61χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 34χρονος, χθες μεταμεσονύχτιες ώρες, μετά από διαπληκτισμό με τον 61χρονο, προκάλεσε τον θάνατο του με ασφυξία.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα