Κρήτη | “Μίλησε χυδαία για την κόρη μου” ισχυρίζεται η 40χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της

Σε μακελειό κατέληξε ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην περιοχή της Μεσαράς με 40χρονη γυναίκα να μαχαιρώνει στο λαιμό τον 50χρονο σύντροφο της.

Το βαθύ τραύμα προκάλεσε έντονη αιμορραγία με τα πάντα γύρω από τον 50χρονο να πλημμυρίζουν και ο χώρος να θυμίζει μακελειό.

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σήκωσε στο πόδι τη Μεσαρά και τις τοπικές αρχές καθώς στήθηκε επιχείρηση για τη μεταφορά του 50χρονου Έλληνα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί στο Βενιζέλειο, ώστε να σταθεροποιηθεί και να αποσοβηθεί κάθε κίνδυνος για την υγεία του

Η αφορμή για έναν

από τους συχνούς καυγάδες του ζευγαριού είναι άγνωστη ωστόσο αυτό που πυροδότησε την αντίδραση της φαίνεται να ήταν η υβριστική αναφορά του στην κόρη της 40χρονης.

Την ίδια ώρα η 40χρονη κατέληγε στα κρατητήρια του Τμήματος Μοιρών και από εκεί ενώπιον του Εισαγγελέα. Σε βάρος της, ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη οπότε θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες η 40χρονη γυναίκα αναμένεται να επαναλάβει στην Ανακρίτρια ότι την ώρα του καυγά άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και το κάρφωσε στον 50χρονο επειδή εκείνος μίλησε με χυδαίο τρόπο για την κόρη της.

neakriti.gr

The post Κρήτη | “Μίλησε| “Μίλησε χυδαία για την κόρη μου” ισχυρίζεται η 40χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη | “Μίλησε, 40χρονη,kriti | “milise, 40chroni