Κρήτη | Ερευνούν το θάνατο νεαρής μητέρας που θεωρήθηκε αυτοκτονία

Το θάνατο μιας 20χρονης Βρετανίδας, που έπεσε από τον δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου της στη Χερσόνησο, ερευνούν οι ελληνικές και βρετανικές αρχές. Ο θάνατος της νεαρής στις 16 του περασμένου Ιουλίου, θεωρήθηκε αυτοκτονία, λόγω ψυχολογικών προβλημάτων, αλλά φαίνεται ότι οι αμφιβολίες της οικογένειάς της οδηγούν σε περαιτέρω έρευνες.

Η υπόθεση μάλιστα οδηγήθηκε στη βρετανική δικαιοσύνη που ζητά περισσότερα στοιχεία και ο δικαστής που χειρίζεται το φάκελο με το θάνατο της κοπέλας ζήτησε να του προσκομιστούν στοιχεία μέχρι τις 6 Νοεμβρίου.

Η 20χρονη Dionne Abrahams,

μητέρα ενός μικρού παιδιού, βρισκόταν στη Χερσόνησο για διακοπές. Μετά από διασκέδαση το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουλίου, γύρισε ξημερώματα Κυριακής στο ξενοδοχείο, γύρω στις 2.30 πμ. Λίγο αργότερα έπεσε από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου, όπου ήταν το δωμάτιό της, και κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο εξέπνευσε.

Όπως αναφέρουν βρετανικές εφημερίδες, οι μαρτυρίες ήταν ότι επέστρεψε μόνη της, αλλά η οικογένειά της το αμφισβητεί, ενώ ο ιατροδικαστής κατέθεσε στο βρετανικό δικαστήριο που άνοιξε τη συζήτηση για την υπόθεση:

«Πρέπει να γνωρίζουμε ποιος ήταν μαζί της, ποιος την είδε τελευταία φορά. Ακούσαμε ότι ταξίδευε με φίλους και πρέπει να γνωρίζουμε αν μοιράστηκε το διαμέρισμα μαζί τους. Όλα αυτά πρέπει να εξακριβωθούν».

Εκπρόσωπος του δικαστηρίου δήλωσε πως ο θάνατος επισήμως προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, λόγω της πτώσης. Αλλά χρειάζεται να γίνει περισσότερη διερεύνηση, κι αυτό κάνουν οι αρχές τόσο στη Βρετανία όσο και στην Αγγλία.

Πηγή: Candianews με πληροφορίες από Express and Star

Keywords
Τυχαία Θέματα