Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της και τον ευτυχισμένο Βασίλη Σταθοκωστόπουλο | Photo

Εξιτήριο από μαιευτήριο πήρε την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον νεογέννητο γιο της και τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την περασμένη Τρίτη, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι βάρους 2 κιλών και 800 γραμμαρίων και στο πλευρό της βρισκόταν συνεχώς ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

«Είναι ένα υγιέστατο αγοράκι, 2 κιλά και 800 γραμμάρια. Γεννήθηκε χθες στο μεσημέρι γύρω στις 15:30 το μεσημέρι με καισαρική. Το μωρό και η Κωνσταντίνα είναι άριστα στην υγεία τους. Η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης είναι πολύ

χαρούμενοι. Ήδη η Κωνσταντίνα είναι πολύ καλά, περπατάει, κρατάει το μωρό, ξεκίνησε να θηλάζει.

Από ότι άκουσα από ότι είπαν τα παιδιά θα το πουν Βλάσση το παιδί. Το όνομα του πατέρα του Βασίλη. Είναι όλοι οι συγγενείς κοντά. Την επισκέφτηκαν κάποιοι συγγενείς της», δήλωσε ο γυναικολόγος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Παναγιώτης Ψαθάς.

enikos.gr

The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της και τον ευτυχισμένο Βασίλη Σταθοκωστόπουλο | Photo| Photo appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα