Κίνηση αλληλεγγύης από χανιώτικη ομάδα μοτοσυκλετιστών | Photos

| Photos

Ακόμα μια κίνησης αλληλεγγύης και ανθρωπιας απο μοτοσυκλετιστες της ομαδας Chania Varadero Maniacs!

Σύμφωνα με τον ιδρυτή και διαχειριστή της ομάδας Νίκο Αναστασάκη, μια παρέα φίλων, μια ομάδα μοτοσικλετιστών με υψηλό αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο και σε συνέχεια της της κοινωνικής δράσης που έχει καθιερώσει η ομάδα μας, επέλεξαν αυτή την φορά να επισκεφτούν το Παράρτημα Προστασίας Παιδιών και

Νέων Χανίων!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις δύσκολες μέρες που όλοι διανύουμε, θέλαμε να προφέρουμε μια ήμερα ξεγνοιασιάς χαλάρωσης, αλλά ταυτόχρονα και μάθησης στα παιδιά και τους νέους της εν λόγω δομής!

Διοργανώσαμε μια παρουσίαση φυσικού προσανατολισμού σε φυσικό και μη περιβάλλον, βασικές μοτοσυκλετιστικές κινήσεις στον δρόμο, και γνωριμία διεθνών σημάτων έκτακτης ανάγκης!

Εξ ίδιων πόρων πάντα, και σε άψογη συνεργασία με την διοίκηση και το προσωπικού του παραρτήματος παραθέσαμε γεύμα σε όλους τους παρευρισκόμενους και επίσης παραδώσαμε στο προεδρείο του ιδρύματος μια δωροεπιταγή 350 ευρώ για ένδυση για τα παιδιά από γνωστό κατάστημα της πόλης, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης για το έργο που φέρεται καθημερινά εις πέρας στην εν λόγω δομή Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στους νέους είναι ότι το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές! Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε θερμά το τμήμα τροχαίας Χανίων που μας τίμησαν με την παρουσία τους στο χώρο του παρατήματος, και έκαναν προβολή ενός πολύ σημαντικού βίντεο για την ασφάλεια όλων μας στον δρόμο!

Ο μοτοσυκλετισμος προάγει τον πολιτισμό εντός και εκτός δρόμου! Για εμάς τους Chania Varadero Manics, μοτοσυκλετισμός, προσφορά στον συνάνθρωπο και αλληλεγγύη πάνε μαζί!»

zarpanews.gr

The post Κίνηση αλληλεγγύης από χανιώτικη ομάδα μοτοσυκλετιστών | Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα