«Καθάρισε» φιλικά τον Κισσαμικό ο ΟΦΗ

Πολύ καλή εικόνα είχε η ομάδα του Κισσαμικού στο δεύτερο τεστ προετοιμασίας της με αντίπαλο τον ΟΦΗ, ο οποίος βρίσκεται πιο μπροστά σε ημέρες προετοιμασίας και που είναι από τις ομάδες που αναμένεται να διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League.

Το τελικό 1-0 υπέρ του ΟΦΗ διαμορφώθηκε με γκολ

του Ζιάμπαρη στο 35’, όπου υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες από την ομάδα μας για οφσάιντ που δεν υπέδειξε ο β’ βοηθός Μπύρος. Η φάση προήλθε από σέντρα του Χαντί και σουτ του Ι. Ποτουρίδη που απέκρουσε προσωρινά ο Λαζαρίδης. Η ομάδα των Χανίων στάθηκε πολύ καλά, δεν άφησε τον αντίπαλο να της δημιουργήσει φάσεις και μάλιστα ήταν αυτή που δημιούργησε περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 16’ το σουτ του Θ. Ποτουρίδη κόντραρε στον Ζιαμπάρη και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 23’ ο Κισσαμικός σκόραρε αλλά ο α’ βοηθός Κολοκώτσιος “είδε” οφσάιντ. Ο Θ. Ποτουρίδης υποδέχθηκε την πάσα του Τασιούλη και σούταρε, ο Στρέζος απέκρουσε και ο Τασιούλης “κρέμασε” τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ. Στο 25’ το σουτ του Αποστολίδη κατέληξε στην “αγκαλιά” του Στρέζου. Επόμενη καλή στιγμή για την ομάδα του Κισσαμικού στο 36’ όταν από κόρνερ του Τασιούλη στην κεφαλιά του Σελινιωτάκη η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την εστία. Στο 38’ σημειώθηκε η μόλις δεύτερη φάση του ΟΦΗ εκτός από το γκολ με τον Λαζαρίδη να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ στην κίνηση που επιχείρησε ο Χαντί έπειτα από σέντρα του Σιώπη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις αρκετές αλλαγές που έγιναν και υπήρξαν λιγοστές φάσεις. Στο 58’ ο Λαζαρίδης απέκρουσε το σουτ του Οικονόμου, ενώ η χανιώτικη ομάδα “απάντησε” στο 79’ με το σουτ του Θ. Ποτουρίδη, όπου η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία. Τελευταία φάση στο 90+1’ από σέντρα του Πλευράκη η κεφαλιά του Όγκμποε κατέληξε άουτ.

Διαιτητής: Κουρλός
Βοηθοί: Μπύρος-Κολοκώτσιος

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος (60’ Παναγιώτου), Σιώπης (46’ Μπολάκης), Ζιαμπάρης (46’ Κομεσίδης), Ι. Ποτουρίδης (76’ Νηστικάκης), Κοιλιάρας (46’ Μονιάκης), Νάστος (60’ Οικονόμου), Πουρτουλίδης, Χαντί (60’ Κοντογιάννης), Ορτέγκα (76’ Πλευράκης), Μάρτος (46’ Λεάλ), Μάνος (46’ Όγκμποε).

Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης (73’ Μπλατσιώτης), Τόλι (46’ Φουάσης), Παντελάκης (46’ Ζιούλης), Μαρκοπουλιώτης, Αρναούτογλου (46’ Σερβιλάκης), Σελινιωτάκης (46’ Λεμονής), Γκίνη (46’ Μεγαρίτης), Τασιούλης (46’ Ξύδας), Αποστολίδης (46’ Χαλκιαδάκης, 89’ Λουβιτάκης), Βρεττός (76’ Καβαλιέ), Θ. Ποτουρίδης (82’ Μουντοκαλάκης).

Keywords
Τυχαία Θέματα