Κάνουν θραύση τα ανέκδοτα του Κοντογεώργου στη Βουλή

Την παρέα του Κώστα Κοντογεώργου επιζητούν συνάδελφοι του ένεκα και της ικανότητας του στα ανέκδοτα. Προσφάτως στο Εντευκτήριο της Βουλής ενώπιον του Κ. Καραμανλή και πλειάδας βουλευτών αφηγήθηκε το εξής:

Όταν αποδήμησε εις τους ουρανούς ο Άιρτον Σένα, ο βραζιλιάνος οδηγός της Φόρμουλα 1, συνάντησε στον προθάλαμο του παραδείσου τον Άγιο Πέτρο από τον οποίο ζήτησε ένα αμάξι. «Δεν το θέλω γρήγορο, αρκεί να διατηρώ την επαφή με το … τιμόνι».

Ο άγιος ανταποκρίθηκε στο αίτημα του και ο Σένα κυκλοφορούσε

στις παραδείσιες λεωφόρους με το νέο του απόκτημα, ένα ηλεκτρικό όχημα η ταχύτητα του οποίου μόλις και μετά βίας ξεπερνούσε τα 40 χιλιόμετρα/ώρα. Κι εκεί που οδηγούσε ανέμελος τον προσπερνά κάποια στιγμή ιλιγγιωδώς, με 250 χιλιόμετρα και βάλε, μια απαστράπτουσα Φεράρι.

Το μόνο που κατάφερε να διακρίνει ήταν η πίσω πινακίδα με την ένδειξη «ωραίος». Αμέσως απευθύνθηκε στον Πέτρο διατυπώνοντας τα παράπονα του. «Γιατί αυτός και όχι εγώ άγιε μου;» τον ρώτησε. «Γιατί αυτός είναι ο …αρχηγός» του απάντησε εκείνος. «Αρχηγός στον παράδεισο είναι ο … ωραίος» απόρησε ο ραλίστας. Κι ο Πέτρος: «Δεν διάβασες καλά. Δεν γράφει ωραίος αλλά … Ναζωραίος». Ακόμη γελάνε …

parapolitika.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα