«Κανένας εργαζόμενος μόνος του» – Δίπλα στους εργαζόμενους της Τράπεζας Πειραιώς το Εργατικό Κέντρο Χανίων

Σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου  ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων Γιάννης Μανωλικάκης μαζί με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς (ΣΕΥΤΠΕ) επισκέφτηκαν καταστήματα της πόλης των Χανίων, με αφορμή την πρόθεση της Διοίκησης της Τράπεζας να κλείσει δύο καταστήματα μέσα στην πόλη (Δείτε ΕΔΩ), ενώ φημολογείται ότι θα ακολουθήσει το κλείσιμο άλλων τριών περιφερειακών καταστημάτων στον Ν. Χανίων.

«Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι είμαστε αντίθετοι σε αυτή την

εξέλιξη που βάζει σε άμεσο κίνδυνο τις θέσεις εργασίας, πόσο μάλλον όταν στην παρούσα συγκυρία που διανύουμε με την εκτόξευση των τιμών σε βασικά είδη αλλά και την ενέργεια, οι εργαζόμενοι φτωχοποιούνται καθημερινά.

Δηλώνουμε ότι στηρίζουμε τον αγώνα του Συλλόγου (ΣΕΥΤΠΕ) και το δικαίωμα των εργαζόμενων για διατήρηση των θέσεων εργασίας.

Η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ας γνωρίζει ότι εάν προβεί στις σχεδιαζόμενες ενέργειες (κλείσιμο καταστημάτων και αντεργατικές πρακτικές) θα μας βρει όλους αλληλέγγυους, έξω από τα καταστήματα.

Δεν θα αφήσουμε σε καμία περίπτωση κανένα συνάδελφο να χάσει την δουλειά του και να πεταχτεί στον καιάδα της ανεργίας. Για εμάς το ζήτημα απασχολεί ολόκληρη την τοπική κοινωνία και πρέπει εδώ και τώρα να σταματήσουν αυτές οι προθέσεις και οι φήμες.
Καλούμε τους τοπικούς βουλευτές και τους κοινωνικούς φορείς να πάρουν θέση εδώ και τώρα και να στηρίξουν τον κοινό μας αγώνα.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ»

zarpanews.gr

The post «Κανένας εργαζόμενος μόνος του» – Δίπλα στους εργαζόμενους της Τράπεζας Πειραιώς το Εργατικό Κέντρο Χανίων appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα