Καλαμάτα: Συνελήφθη ο συνεργός στη δολοφονία του «Αμερικάνου» – Ψάχνουν τον εκτελεστή

Σε προσαγωγή και σύλληψη ενός άνδρα αλβανικής υπηκοότητας προχώρησε η Αστυνομία για την δολοφονία του 47χρονου στην Καλαμάτα (δείτε ΕΔΩ).

Χειροπέδες στον έναν από τους δύο που πήραν μέρος στη στυγερή δολοφονία του 47χρονου στην Καλαμάτα. Η νέα αστυνομική

επιχείρηση στην Καλαμάτα ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα και συνέλαβαν έναν για τη μαφιόζικη δολοφονία του 47χρονου γνωστού στην περιοχή ως «Αμερικάνου».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον συνοδηγό του αυτοκινήτου που έκλεισε τον δρόμο στη μηχανή που οδηγούσε ο επονομαζόμενος «Αμερικανός». Μετά τη δολοφονία και οι δύο απομακρύνθηκαν από το σημείο, αλλά δεν κατάφεραν να πάνε μακριά.

Άφησαν το όχημα σχετικά κοντά από τον τόπο της εκτέλεσης και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο το έκαναν «φύλλο και φτερό» για να βρουν στοιχεία που θα οδηγούσαν στους δράστες. Ο δράστης σύμφωνα με τους αστυνομικούς αναμένεται να συλληφθεί μέσα στις επόμενες ώρες. Πρόκειται για έναν Αλβανό, που όπως εκτιμούν δεν έχει καταφέρει να φύγει από την Καλαμάτα.

Πώς εκτέλεσαν τον «Αμερικάνο» στην Καλαμάτα

Οι πυροβολισμοί έπεσαν λίγο πριν τις 11 στο κέντρο της πόλης, την Παρασκευή (20/1) στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος, κοντά στην Πυροσβεστική.

Σύμφωνα το messinialive, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πυροβόλησαν οδηγό μοτοσυκλέτας, αφού πρώτα με το όχημά τους τού έκλεισαν το δρόμο, και στη συνέχεια βγήκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία. Ο ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε και στη συνέχεια διέφυγαν από τη Σόλωνος αναπτύσσοντας ταχύτητα, αφήνοντας το θύμα τους αιμόφυρτο και βαριά τραυματισμένο στην άσφαλτο.

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι μετά από μια τρίωρη μάχη των γιατρών να τον σώσουν, αφού στο Νοσοκομείο έφτασε σχεδόν νεκρός, του έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και επανήλθε, στη συνέχεια ακολούθησε χειρουργείο για τα σοβαρά τραύματά του. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών το θύμα της δολοφονικής επίθεσης κατέληξε.

Το θύμα, που ζούσε στο παρελθόν στην Αμερική, ήταν γνώριμος στην Αστυνομία και έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών, με βαριές καταδίκες σε Αθήνα και Μεσσηνία.

Η μηχανή του θύματος στη μέση του δρόμου, ενώ διακρίνονται αίματα στο οδόστρωμα από την αιματηρή επίθεση. Όλα αυτά μέρα μεσημέρι με κόσμο στα πεζοδρόμια, και κίνηση αφού λίγο πιο πέρα βρίσκονται τα Δικαστήρια Καλαμάτας. Η αστυνομία έχει την περιγραφή των δύο ατόμων που επέβαιναν στο σκουρόχρωμο αυτοκίνητο που όλα δείχνουν ότι παρακολουθούσαν το θύμα τους και περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να δράσουν.

ieidiseis.gr

The post Καλαμάτα: Συνελήφθη ο συνεργός στη δολοφονία του «Αμερικάνου» – Ψάχνουν τον εκτελεστή appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλαμάτα, Συνελήφθη, Αμερικάνου – Ψάχνουν,kalamata, synelifthi, amerikanou – psachnoun