Ήθελε, πάλεψε, αλλά έχασε ξανά ο Πλατανιάς! 1-0 από τον ΠΑΟΚ στα Περιβόλια

Ο Πλατανιάς έδειξε διάθεση και μαχητικότητα κόντρα στον ΠΑΟΚ, στα Περιβόλια, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να αποφύγει την ήττα (1-0), για τη 15η αγωνιστική της Super League.

Το ματς

Ξεκάθαρα ανώτερος ήταν στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε την κατοχή και ήταν πιο επικίνδυνος, ενώ ο Πλατανιάς προσπαθούσε να χτυπήσει τον

αντίπαλό του στην αντεπίθεση. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Κοκκαλάς με τρεις αποκρούσεις κράτησε όρθιο τον Πλατανιά απέναντι στον ΠΑΟΚ, κι έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να έχουν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Με δύο μεγάλες ευκαιρίες, από μία για κάθε ομάδα, ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Στο 47’ ο Κάνιας ανενόχλητος έκανε το πλασέ στα όρια της περιοχής του Κοκκαλά, αλλά την έστειλα ψηλά άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Δημούτσος δεν εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Πασχαλάκη, με το σουτ που πραγματοποίησε από καλή θέση, να καταλήγει άουτ.

Το παιχνίδι στη συνέχεια είχε εξαιρετικό ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν και στην ουσία, αφού ο Μελαζάς στο 56’ άνοιξε το σκορ με προβολή μετά από κεφαλιά πάσα του Κρέσπο. Ο Πλατανιάς δεν κλείστηκε στα καρέ του όταν το ματς ήταν στο 0-0, έτσι, στο 0-1, απάντησε με μεγάλη ευκαιρία, αλλά κανείς από τους παίκτες του Ρόκα δεν κατάφερε να κερδίσει τον Πασχαλάκη και να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του.

Έτσι, ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να πάρει ούτε σε αυτό το-δύσκολο- παιχνίδι έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, με αποτέλεσμα να μείνει στην τελευταία θέση με έξι βαθμούς και να πραγματοποιεί τον χειρότερο πρώτο γύρο της ιστορίας του στη Super League.

Πλατανιάς (Μάνουελ Ρόκα): Κοκκαλάς, Βάντερσον, Αγγελόπουλος (70′ Στανισάβλιεβιτς), Παπανικολάου (84′ Στόιτσεφ), Καρυπίδης. Ντεβέσα, Δημούτσος, Ουές, Γκρζέλτσακ, Ντικαμονά, Στάμου (80′ Πατράλης).

Στον πάγκο: Κασωτάκης, Πριντέτα, Σινγκ, Ζίκο.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαουρίσιο (64′ Τσίμιροτ), Κάμπος (72′ Μπίσεσβαρ), Μαλεζάς, Κρέσπο, Λημνιός, Κουλούρης, Πέλκας, Κάνιας (86′ Σάκχοφ).

Στον πάγκο: Ρέι, Μυστακίδης, Δεληγιαννίδης, Δημητρίου.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Keywords
Τυχαία Θέματα