Ισοπαλία για τον ΝΟΧ στο πόλο

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα σε Υδραϊκό-Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 12-12 το απόγευμα του Σαββάτου για την 6η αγωνιστική της β’ φάσης στην Α1 πόλο ανδρών.

Ο Ναυτικός Ομιλος έχει πολλά παράπονα ωστόσο από τη διαιτησία των Αχλαδιώτη και Θωμά, τα οποία μάλιστα σκοπεύει να επισημάνει προς την Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Η ομάδα του Μάνθου

Βουλγαράκη κατάφερε να έχει ένα εξαιρετικό πρώτο οκτάλεπτο, αποκτώντας το προβάδισμα με 5-1, ωστόσο από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 6-5 για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στην τρίτη περίοδο με την ομάδα του Υδραϊκού να κατακτά το βαθμό της ισοπαλίας ουσιαστικά στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, κερδίζοντας με επιμέρους σκορ 5-4.

Με αυτό το παιχνίδι ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ολοκληρώνει έτσι σε αυτή τη χρονική περίοδο τις υποχρεώσεις του, καθώς το πρωτάθλημα αναμένεται να διακοπεί για τις επόμενες εβδομάδες λόγω των υποχρεώσεων της Α1. Ουσιαστικά το επόμενο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 18 Μαρτίου με αντίπαλο την ΑΕΚ στο κολυμβητήριο Χανίων.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης – Θωμάς
Οκτάλεπτα: 1-5, 4-1, 2-2, 5-4

Υδραϊκός (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Τακάτα 1, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 3, Σουζούκι 2, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 5, Δημακόπουλος, Κοντονής, Μπερτόλης, Μητράκης, Μακαντάνης,

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Αποστολάκης 2, Χαριτάκης 2, Ντα Σίλβα 1, Σολεϊμάνιπακ 2, Σπάχιτς 1, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Μαραγκουδάκης, Χατζηκυριακάκης 2

zarpanews.gr

The post Ισοπαλία για τον ΝΟΧ στο πόλο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισοπαλία, ΝΟΧ,isopalia, noch