«Η… σαύρα πέθανε» – Χαμός σε εστιατόριο που πανηγύριζε τον θάνατο της Βασίλισσας

Πολύ κοντά στο λιντσάρισμα από δεκάδες κόσμου βρέθηκε μία ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Σκωτία και συγκεκριμένα σε ένα χωριό στα Χάιλαντς λόγω των πανηγυρισμών της για τον θάνατο της Βασίλισσας.

Η Jacki Pickett λοιπόν μόλις έγινε γνωστή η είδηση, ανέβασε ένα video στα social media στο οποίο πανηγυρίζει έξω από την επιχείρησή της, ανοίγοντας μία σαμπάνια και κρατώντας έναν πίνακα που έγραφε: «Η… σαύρα Λιζ πέθανε».

@inverness_city Rip
The Queen. #jakischipshop #ripqueenliz #queenelizabeth #royalfamily #fyp #disrespectful #cancled #muiroford #xyzbca ♬ original sound – Inverness_city

Οι εικόνες αυτές γρήγορα άρχισαν να γίνονται viral και να προκαλούν αντιδράσεις, με αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα, αρκετός κόσμος να συγκεντρωθεί έξω από την επιχείρησή της και να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας.

Μάλιστα για να φύγει χρειάζεται να γκαζώσει πολύ το αυτοκίνητό της και να τρακάρει μερικά παρκαρισμένα οχήματα που ήταν στον δρόμο της, όπως μπορείτε να δείτε στο video.

Local justice dealt out!!! pic.twitter.com/TPWE9dliBI

— Craig Levy (@CraigLevy11) September 8, 2022

This is the moment Jaki hits another car in her hurry to get away from the mob outside her chippy!!! pic.twitter.com/HQi2QoDR89

— Craig Levy (@CraigLevy11) September 8, 2022

plus.gr

The post «Η… σαύρα πέθανε» – Χαμός σε εστιατόριο που πανηγύριζε τον θάνατο της Βασίλισσας appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
– Χαμός, Βασίλισσας,– chamos, vasilissas