Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει αλά… Τζάκι Κένεντι | Photos

Ως Πρώτη Κυρία φαίνεται πως φαντάζεται τώρα τον εαυτό της η Κιμ Καρντάσιαν, πόσω μάλλον την ώρα που ο σύζυγός της, Κάνιε Γουέστ, δηλώνει πως θα επιθυμούσε να ήταν ο επόμενος πλανητάρχης.

Εξάλλου είναι κάτι που ο ίδιος το έχει εκφράσει δημόσια. Έτσι λοιπόν η Κιμ πόζαρε για το περιοδικό Interview ως Πρώτη Κυρία με την μικρή Νορθ στο ρόλο της Πρώτης Κόρης, θέλοντας να θυμίσει κάτι από Τζάκι Κένεντι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Interview Magazine

(@interviewmag) στις Αύγ 28, 2017, 7:59πμ PDT

Κι όπως ήταν φυσικό τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν «φωτιά» με τα σχόλια να είναι ποικίλα και μοιρασμένα σε θετικά και αρνητικά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Interview Magazine (@interviewmag) στις Αύγ 28, 2017, 8:51πμ PDT

Αυτό που προκάλεσε ίσως περισσότερο είναι το γεγονός ότι το όλο κόνσεπτ της φωτογράφησης θυμίζει Τζάκι Κένεντι και πολλοί έγραψαν ότι πρόκειται για «ιεροσυλία».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Interview Magazine (@interviewmag) στις Αύγ 28, 2017, 9:04πμ PDT

Πάντως η Κιμ δίνει και συνέντευξη στο περιοδικό και μιλάει στην Τζάνετ Μοκ για όλα. Για την Νορθ, για τη ληστεία στο Παρίσι, την μητρότητα, τη ζωή με τον Κάνιε και την υπερέκθεση.

Όλα φυσικά «ντύθηκαν» με το ταλέντο του 63χρονου φωτογράφου Στίβεν Μέιζελ, σε μία φωτογράφηση που η Κιμ δεν χρειάστηκε να γδυθεί για να τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα