Η Χανιώτισσα που κέρδισε το κοινό του DEAL με τις μαντινάδες της!

Μια Χανιώτισσα, η Ιωάννα, έπαιξε στο επεισόδιο του DEAL της Πέμπτης 2 Ιουνίου, με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Η Ιωάννα είναι ασφαλίστρια αλλά όπως είπε η ίδια «είναι και κρητικιά και αυτό τα λέει όλα». Ήρθε στο DEAL για να στηρίξει την οικογένειά της και κυρίως τον παππού και την γιαγιά

της.

«Δεν έχω φύγει ποτέ από τα Χανιά. Έκανα μια απόπειρα να πάω Θεσσαλονίκη, τους αποχαιρέτησα όλους, αλλά ξαναγύρισα σε μία εβδομάδα» είπε η Ιωάννα.  Της αρέσει πολύ το τραγούδι, είχε ασχοληθεί με τον αθλητισμό στο παρελθόν εδώ στα Χανιά και στον ελεύθερό της χρόνο φτιάχνει μαντινάδες.

«Ήθελα και να κάτεχα ήντα για ‘σένα είναι να λες χωρίς να νιώθεις ένα μαζί μου γίνε» είπε στο κοινό του DEAL.

Αποχαιρέτησε σύντομα τις 60.000 και τις 7.500 ευρώ, ενώ η πρώτη προσφορά από τον τραπεζίτη ήταν 310 ευρώ, την οποία αρνήθηκε. Η Χανιώτισσα έμεινε με 5 μεγάλα ποσά, εκ των οποίων μέσα και οι 40.000, κατάφερε να βγάλει το τελευταίο «κόκκινο» και να δεχτεί 6.000 ευρώ προσφορά από τον τραπεζίτη.

Στην επόμενη φάση, κατάφερε να κρατήσει 3 μεγάλα ποσά, με την προσφορά να φτάνει τα 10.000 ευρώ. Δυστυχώς, οι 40.000 έφυγαν στο επόμενο κουτί και της απέμειναν οι 3.000 και οι 5.000. Όταν τα κουτιά ήταν πλέον δύο, η Ιωάννα αποφάσισε να κάνει ανταλλαγή, με το κουτί που επέλεξε να έχει τις 5.000 ευρώ.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο του DEAL ΕΔΩ.

zarpanews.gr

The post Η Χανιώτισσα που κέρδισε το κοινό του DEAL με τις μαντινάδες της! appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιώτισσα, DEAL,chaniotissa, DEAL