Η Ryanair αυξάνει το βάρος των χειραποσκευών από 15 Ιανουαρίου

Η Ryanair υπενθυμίζει στους επιβάτες της, ότι η νέα πολιτική αποσκευών θα έχει ισχύ από τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου:

Μόνο οι επιβάτες με προτεραιότητα επιβίβασης (συμπεριλαμβανομένων των Plus, Flexi Plus & Family Plus) θα μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα του αεροσκάφους

Οι υπόλοιποι

επιβάτες (χωρίς προτεραιότητα επιβίβασης) θα μπορούν να μεταφέρουν τη μικρότερη χειραποσκευή τους (τσάντα χειρός) στην καμπίνα του αεροσκάφους, ενώ η δεύτερη (μεγαλύτερη) χειραποσκευή θα πρέπει να παραδίδεται στην πύλη και να τοποθετείται (χωρίς χρέωση) στο χώρο φύλαξης αποσκευών.

Όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν από τη 15η Ιανουαρίου και μετά έχουν ειδοποιηθεί για τις αλλαγές μέσω email.

Η νέα κάρτα επιβίβασης έχει σχεδιαστεί ξανά ώστε να είναι σαφές το κατα πόσο οι επιβάτες θα πρέπει να αναμένουν στην σειρά με προτεραιότητα επιβίβασης ή όχι.

Νέα σήμανση και τρόποι ελέγχου του μεγέθους των αποσκευών έχουν εγκατασταθεί στην πύλη όλων των αεροδρομίων μας που δραστηριοποιείται η Ryanair.

Από τη Δευτέρα, η υπηρεσία Προτεραιότητας Επιβίβασης (δύο χειραποσκευές) θα είναι διαθέσιμη για αγορά έως και 30 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα αναχώρησης στην εφαρμογή της Ryanair.

Η Ryanair έχει ήδη ανακοινώσει μειωμένο κόστος για παραδοτέες αποσκευές (και μεγαλύτερο όριο βάρους) ώστε περισσότεροι επιβάτες να παραδίδουν τη χειραποσκευή τους στο χώρο φύλαξης αποσκευών και λίγοτεροι να επιβιβάζονται με δύο χειραποσκευές.

Από το Σεπτέμβριο:

Το όριο αποσκευών αυξήθηκε από 15 κιλά σε 20 κιλά για όλες τις αποσκευές.
Η τιμή για κάθε παραδοτέα αποσκευή μειώθηκε από 35€ σε 25€ για κάθε παραδοτέα αποσκευή των 20 κιλών.

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε:

“Οι επιβάτες μας εξέλαβαν θετικά την νέα αυτή πολιτική. Είναι δίκαιη και θα επιταχύνει τον χρόνο επιβίβασης και θα εξαλείψει την πιθανότητα της καθυστέρησης στις πτήσεις μας λόγω υπερβολικών χειραποσκευών στην καμπίνα.

Επιθυμούμε να βεβαιώσουμε όλους τους επιβάτες ότι ακόμα μπορούν να επωφελούνται από δύο δωρεάν χειραποσκευές αλλά από τη Δευτέρα (15 Ιανουαρίου 2018), μόνο οι επιβάτες με Προτεραιότητα Επιβίβασης θα μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα του αεροσκάφους. Όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες θα μπορούν να μεταφέρουν τη μικρότερη χειραποσκευή τους, ενώ η δεύτερη (μεγαλύτερη) χειραποσκευή θα πρέπει να παραδίδεται στην πύλη και να τοποθετείται (χωρίς χρέωση) στο χώρο φύλαξης αποσκευών του αεροσκάφους.

Έχουμε ήδη μειώσει το κόστος για κάθε παραδοτέα αποσκευή και αυξήσαμε το όριο βάρους το οποίο οι επιβάτες έχουν λάβει ήδη θετικά, ιδιαιτέρως όσοι ταξιδεύουν χωρίς αποσκευή. Θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε υπόψιν μας την γνώμη των επιβατών μας και να βελτιώνουμε την ταξιδιωτική εμπειρία των 129 εκατομμυρίων επιβατών που επέλεξαν να πετάξουν με την Ryanair αυτό το έτος.”

Keywords
Τυχαία Θέματα