Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία και η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν έφυγαν για Φιλιππίνες

Στη γενέτειρά της επέστρεψε η κόρη της αδικοχαμένης Καρολάιν, η μικρή Λυδία, μαζί με τους γονείς της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις Φιλιππίνες έχει επιστρέψει η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν μαζί με την δύο ετών Λυδία. Περίπου 1,5 χρόνο μετά το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στη γενέτειρα της μητέρας της άτυχης κοπέλας.

Με αυτήν την ενέργεια έδειξαν προφανώς πως θέλουν η μικρή Λυδία

να μεγαλώσει σε ένα πιο «ασφαλές» περιβάλλον, μακριά από όσα θυμίζουν την αποτρόπαιη δολοφονία της μητέρας της.

Προτεραιότητα για την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν είναι να μεγαλώσει η δύο ετών Λυδία με την οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα, στην Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Ακόμη, η Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κράουτς σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού ενώ ο πατέρας της πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

Αναφορικά με τη δικαστική απόφαση που προβλέπει οι γονείς του 35χρονου πιλότου να βλέπουν τη μικρή Λυδία τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα (από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι) αναμένεται να κατατεθεί αίτημα προς το δικαστήριο, προκειμένου η επικοινωνία να γίνεται μέσω skype.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr, η Σούζαν Κράουτς μαζί με την Λυδία- προς το παρόν Αναγνωστοπούλου- από το βράδυ της Κυριακής βρίσκονται στη Μανίλα στις Φιλιππίνες.

thenewspaper.gr

The post Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία και η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν έφυγαν για Φιλιππίνες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γλυκά Νερά, Λυδία, Καρολάιν, Φιλιππίνες,glyka nera, lydia, karolain, filippines