Γκουτσίδης: «Τα συμπεράσματα που βγάλαμε είναι μόνο θετικά»

Ο Πλατανιάς μπορεί να γνώρισε την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ σε φιλικό στην Αθήνα, αλλά τα συμπεράσματα που έβγαλαν είναι μόνο θετικά, δήλωσε ο βοηθός του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Παίξαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ και τα συμπεράσματα

που βγάλαμε είναι μόνο θετικά. Η ομάδα έδειξε ότι έχει δυνατότητες. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή γιατί φέτος ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες, αλλά συγχρόνως ήρθαν και πολλοί αξιόλογοι και το έδειξαν σήμερα στο παιχνίδι. Ότι αν έχουμε υπομονή και δουλέψουμε όπως και τα προηγούμενα χρόνια ότι πραγματικά θα κάνουμε μια πορεία αντάξια των προηγούμενων χρόνων».

Για το αν η απόδοση της ομάδας ήταν «καθρέφτης» για την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό: «Βασικά ήταν ένα παιχνίδι που το χρειαζόταν η ομάδα για να δείξει πού μπορεί να φτάσει. Και έδειξε ότι μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ένα παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ είναι φυσικά ένα πολύ καλό τεστ. Πιστεύω ότι η ομάδα στάθηκε αντάξια, χωρίς προβλήματα και στο αμυντικό αλλά και στο επιθετικό κομμάτι. Θέλει βέβαια ακόμη δουλειά, υπομονή όπως σας είπα και θα βρούμε μέσα στο γήπεδο τα πράγματα που θέλουμε με το στόχο να πάρουμε αποτελέσματα και να φτάσουμε τον στόχο μας που είναι η γρήγορη παραμονή και από εκεί και πέρα να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα