Γελάει ο κόσμος… Η διοίκηση του ΑΟΧ τα ρίχνει στην τουριστική κίνηση στα Χανιά για… τη μετακόμιση στην Αθήνα

Η διοίκηση του ΑΟ Χανιά προσπαθεί να ρίξει «στάχτη στα μάτια» του κόσμου, καθώς εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι η μετακόμιση στην Αθήνα (δείτε αναλυτικά εδώ) έγινε λόγω μεγάλης τουριστικής κίνησης στο νησί, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα εύρεσης καταλυμάτων.

Τέλη Μαΐου βρισκόμαστε και από τι φαίνεται αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, τα ρίχνουν στον

τουρισμό. Δηλαδή, ο προγραμματισμός πώς έγινε; Δε νοικιάστηκαν καταλύματα για τους ποδοσφαιριστές για όλη την χρονιά;

Τέλος, να αναφέρουμε ότι στην ανακοίνωση ο ΑΟΧ ευχαριστεί τους κ. Ι. Ξυλούρη και Φ. Γιαννενάκη, για την πολύτιμη συνεισφορά τους, ώστε να ξεπεραστεί και αυτός ο σκόπελος, με τις προσφυγές των Αμπατζίδη και Τριανταφυλλίδη (δείτε αναλυτικά εδώ).

Η ανακοίνωση:

«Παρ ότι η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ πρόσφατα είχε ανακοινώσει ότι είχε οικονομική αδυναμία να πληρώσει τις τελεσίδικες προσφυγές των ποδοσφαιριστών ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι κόντρα σε αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες σεβόμενοι την ιστορία της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, καταφέραμε να σταθούμε για ακόμη μια φορά συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, αποφεύγοντας έτσι ακόμα έναν σκόπελο στη πορεία της ομάδας που θα είχε σαν συνέπεια τον υποβιβασμό της. Σ’ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δυο ανθρώπους που βοήθησαν στην προσπάθεια μας αυτή τον κ. Ι. Ξυλούρη και τον κ. Φ. Γιαννενάκη.

Θα θέλαμε επίσης να σας γνωστοποιήσουμε ότι η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ για καθαρά οικονομικούς και διαδικαστικούς λόγους θα μετακομίσει για δύο εβδομάδες στην Αθήνα για την προετοιμασία της για τα προσεχή εκτός έδρας παιχνίδια της. (Λόγω μεγάλης τουριστικής κίνησης στο νησί δεν υπάρχει δυνατότητα εύρεσης καταλυμάτων για την ομάδα)».

Keywords
Τυχαία Θέματα