Γάμος Ρουβά – Ζυγούλη: Η παράκληση στους καλεσμένους να μην ανεβάζουν φωτογραφίες | Photo

Μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά, χθες το βράδυ «επισημοποιήθηκε» η σχέση ζωής που έχει ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Ήταν σίγουρα ο γάμος της χρονιάς, ο οποίος έγινε στην έπαυλη του ζεύγους Βαρδινογιάννη, που ήταν και οι κουμπάροι του ζευγαριού.

Το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό έκανε γνωστές αρκετές από τις λεπτομέρειες του γάμου, ενώ εντύπωση προκάλεσε η καλόγουστη πρόσκληση η οποία, ενώ την περίμεναν πολλοί, στάλθηκε τελικά σε μερικούς από τους πιο στενούς φίλους και συνεργάτες του ζευγαριού.

Πασίγνωστες προσωπικότητες από τον χώρο του τραγουδιού, της τηλεόρασης,

του δημοσιογραφικού, πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου βρέθηκαν στην έπαυλη του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη για να ευχηθούν στο ζεύγος.

Γιατί όμως δεν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες από την τελετή; Η αλήθεια είναι ότι ο Σάκης και η Κάτια ήταν πολύ ευγενείς με τους δημοσιογράφους που συγκεντρώθηκαν από νωρίς έξω από την έπαυλη, ωστόσο θέλησαν να ζήσουν τις στιγμές της τελετής με τους καλεσμένους τους.

Γι αυτό το λόγο μία ανακοίνωση στο εσωτερικό της έπαυλης, τους ευχαριστούσε – και συγχρόνως τους ζητούσε ευγενικά – να μην «ανεβάσουν» φωτογραφίες από το γάμο στα social media, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία του zarpanews.gr :

Keywords
Τυχαία Θέματα