Φρενίτιδα σε νηπιαγωγεία των Χανίων για τον Άγιο Βασίλη – Άφησε δώρα έξω από τις τάξεις | Video

| Video

Τον ενθουσιασμό των παιδιών που φώναζαν μέσα από τις τάξεις, προκάλεσε το πέρασμα του Άγιου Βασίλη από νηπιαγωγεία των Χανίων.

Ο Άη Βασίλης φαίνεται πως πέρασε πρώτα από τα οικολογικά νηπιαγωγεία Μουρνιών (1ο και 4ο), σκορπίζοντας χαρά και ενθουσιασμό τόσο στους μικρούς μαθητές όσο και στις δασκάλες που τον παρακολουθούσαν από τα παράθυρα των αιθουσών.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έλαβε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων, προκειμένου να μοιράσει

χαμόγελα στα μικρά παιδιά, τελευταία μέρα, πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου, Μανώλης Κανδαράκης, με περίσσιο κέφι και χαρά, ντύθηκε Άγιος Βασίλης, πήρε τους σάκους στην πλάτη και έχοντας εις γνώσιν τα απαραίτητα μέτρα για τον κορονοϊό, δεν μπήκε στις τάξεις, αλλά άφησε δώρα και λιχουδιές στον προαύλιο χώρο, έξω από κάθε τάξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δράση συνέβαλλαν όλα τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των 1ου και 4ου Νηπιαγωγείων Μουρνιών που αφιέρωσαν προσωπικό χρόνο και μεράκι στις προετοιμασίες, με την πρόεδρο Στέισι Μαρκουλάκη να δίνει τον παλμό.



zarpanews.gr

The post Φρενίτιδα σε νηπιαγωγεία των Χανίων για τον Άγιο Βασίλη – Άφησε δώρα έξω από τις τάξεις | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα