Φώφη Γεννηματά από τα Χανιά: Το κίνημα μας γεννήθηκε για να υπηρετεί την πατρίδα | Δεν είμαστε συμπλήρωμα κανενός

Ομιλία στα πλαίσια των περιοδειών της σε όλη την Ελλάδα, ενόψει των εκλογών στην Κεντροαριτερά, παραχώρησε σήμερα το απόγευμα, η Φώφη Γεννηματά, από τα Χανιά και το ΕΒΕΧ.
Η κ. Γεννηματά, τόνισε ότι η Κεντροαριστερά, θα χαράξει μία αυτόνομη πορεία και δε θα γίνει συμπλήρωμα κανενός. «ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι ένα εθνικολαϊκιστικό μόρφωμα και εμείς δε θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Καμία μάσκα δε μπορεί να κρύψει το πρόσωπο τους, όμως ο

ελληνικός λαός, θα απαντήσει στις εκλογές και εμείς δε θα αφήσουμε καμία δήθεν αριστερά να ασκεί συντηρητικές και οπισθοδρομικές πολιτικές, εις βάρος του λαού».
Παράλληλα, η κ. Γεννηματά, έκανε αναφορά στις επόμενες εκλογές, στις οποίες η αναμέτρηση θα είναι ανάμεσα σε τρεις, καθώς γίνεται μία σημαντική προσπάθεια για την άνοδο της Κεντροαριστεράς.
«Ο Τσίπρας υπέγραψε και τέταρτο μνημόνιο και αν δεν είχε μεσολαβήσει μαζί με τον Καμμένο, τώρα η Ελλάδα θα είχε πιάσει το 6% στην ανάπτυξη. Από την άλλη ούτε η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να είναι η λύση, καθώς αυτοί έχουν πει μια λέξη αυτοκριτικής για τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή από το 04-09 που οδήγησαν με τον εκτροχιασμό της οικονομίας, στην κρίση και στα μνημόνια», πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.
Αναφορικά με τους στόχους της Κεντροαριστεράς, η κ. Γεννηματά, τόνισε ότι θα γίνει προσπάθεια στήριξης της παραγωγής ώστε να αναπτερωθεί η οικονομία, καθώς στην περίοδο της κρίσης, «χρειαζόμαστε μία ισχυρή δύναμη και μία προοδευτική διακυβέρνηση».

«Ξέρουμε ότι έχουμε και εμείς ευθύνες γι’ αυτό που ακολούθησε γιατί πολλοί παραπλανήθηκαν από τα ψεύτικα λόγια του κ. Τσίπρα. Σήμερα όμως καμία μάσκα δεν μπορεί να κρύψει το πρόσωπο τους. Η ελληνική οικονομία έχασε 86 δις και οι πολίτες πλήρωσαν επιπλέον μέτρα λιτότητας 15 δις και ο δημόσιος πλούτος δόθηκε ενέχυρο για 99 χρόνια. Ο κ. Τσίπρας λέει ότι το 2018 θα βγούμε από τα μνημόνια, που ακριβώς το στηρίζει αυτό;», ανέφερε η κ. Γεννηματά.

Σημειώνεται ότι η Φώφη Γεννηματά, αυτή την ώρα έχει ομιλία στο Ρέθυμνο ενώ την Τρίτη θα μιλήσει στο Λασίθι και την Τετάρτη στον Άγιο Νικόλαο.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα