Φιλική ήττα με χρήσιμα συμπεράσματα για τον Εργοτέλη

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του στο Καρπενήσι ο Εργοτέλης ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα κόντρα στην ομάδα του νεοφώτιστου στη Γ΄ Εθνική, ΑΠΟΚ Βελουχίου.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο φάνηκε ξεκάθαρα η κούραση από τις δυνατές προπονήσεις μια και η ομάδα βρίσκεται μόλις στο πρώτο 10ημερο της προετοιμασίας της.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία θα λάβουν υπόψη και θα χρησιμοποιήσουν

στη συνέχεια της προετοιμασίας.

Μάλιστα στο φιλικό παιχνίδι χρόνο συμμετοχής πήραν και δυο παίκτες οι οποίοι βρίσκονται της τελευταίες ημέρες στο Καρπενήσι προκειμένου να περάσουν από το «μικροσκόπιο» του κ. Γκώνια. Πρόκειται για τον Αμερικανό επιθετικό Τζόε και τον Βέλγο χαφ Ελίας.

Αντίθετα για προληπτικούς λόγους δεν χρησιμοποιήθηκαν Λαμπάκης, Χανιωτάκης και Κούρτι.

Στο αγωνιστικό τώρα μέρος τώρα ο Εργοτέλης έδειξε κάποια στοιχεία που θα τον χαρακτηρίζουν φέτος στο παιχνίδι του με κατοχή μπάλας και πρέσινγκ ψηλά.

Στο πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλή παρουσία έπαιζε επιθετικά κόντρα στην τοπική ομάδα που είχε παραταχθεί με αμυντικό προσανατολισμό. Μάλιστα δημιούργησε και τρεις πολύ ωραίες φάσεις για γκολ με τους Κάιπερ(1’), Σταματάκο (27’), Μπουρσέλη (40). Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε λίγο ο ρυθμός ωστόσο και πάλι θα μπορούσε να σημειώσει κάποιο τέρμα καθώς είχε δυο πολύ ωραίες φάσεις με τον Μανουσάκη στο 65′ και στο 80’ και μια στο 87’ με τον υπό δοκιμή Αμερικάνο επιθετικό Τζόε.

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε με τους: Λαδάς, Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Αγγελόπουλος, Μπουρσέλης, Βογιατζής, Μπουτσάκης, Σταματάκος, Κάιπερς

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι :Κατσιμήτρος, Δουλγεράκης, Πάττας, Κυριαλάνης, Μπούζας, Ιατρούδης, Λυδάκης, Μανουσάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα