Έβαλε χρήματα στον Πάγκαλο ο ΟΦΗ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ντίνο Πάγκαλο βρίσκεται ο ΟΦΗ, για τη διευθέτηση της οφειλής που υπάρχει στο πρόσωπό του, από την περσινή χρονιά, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Φώτη Τσάλο, να καταθέτει στον λογαριασμό του παίκτη 5 χιλιάδες ευρώ.

Η πρόταση που κατέθεσε ο ΟΦΗ στον ποδοσφαιριστή είναι τις επόμενες ημέρες να λάβει άλλη μια δόση 5 χιλιάδων ευρώ και μετά να πληρώνεται ένα ποσό σε μηνιαία βάση, μέχρι την πλήρη εξόφληση

του. Στην κρητική ομάδα, εκτιμούν ότι η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο.

Την ίδια ώρα ο κ. Τσάλος είναι σε διαρκή επικοινωνία και με τους υπόλοιπους παίκτες, στους οποίους οφείλει ο ΟΦΗ από πέρσι και έχουν κινηθεί νομικά.

Στην κατηγορία αυτή βρίσκονται οι Όστοϊτς, Ράντι, Δαύκος και Βουό. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη λάβει από τη σημερινή διοίκηση του ΟΦΗ, σημαντικά ποσά.

Πρόθεση της ηρακλειώτικης ομάδας είναι να πληρώσει στους παίκτες τα χρήματα που τους οφείλονται και ένα μέρος των χρημάτων που διεκδικούν εκείνοι που είχαν συμβόλαιο για δεύτερη χρονιά με τον ΟΦΗ, αλλά δεν συνεχίζουν φέτος στην ομάδα.

Εκείνο που επισημαίνει ο πρόεδρος του συλλόγου, με τοποθέτησή του στην επίσημη σελίδα της ομάδας είναι τα εξής: «Τα χρέη αυτά βαραίνουν την περσινή διοίκηση, αλλά καλούμαστε να τα πληρώσουμε εμείς γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, καθώς θα έχει πρόβλημα η ομάδα.

Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους παίκτες αυτούς και τους έχουμε δείξει τη διάθεσά μας, να πάρουν τα χρήματα τους.

Καλώ τους φιλάθλους να στηρίξουν περισσότερο την ομάδα, σε όλα τα επίπεδα για να μπορέσουμε να πετύχουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα