«Ετοιμοπόλεμοι» για το Σαββατοκύριακο Νέοι Εργοτέλη, Κανάρια και Μαρτινέγκο

Συνέχεια με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το Σαββατοκύριακο και για τις τρεις ομάδες του Εργοτέλη που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ.

Την Κυριακή στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης» στις 15:00 οι Νέοι Εργοτέλη θ’ αντιμετωπίζουν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας τον Ηρακλή Νιπιδιτού.

Η ομάδα του Ηρακλείου χωρίς αγωνιστικά προβλήματα είναι έτοιμη να κυνηγήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα. « Είναι ένα δύσκολο ματς όμως υπάρχει ιδιαίτερη διάθεση

και πίστη απ όλους μας για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ελπίζω να έχουμε και λίγη τύχη ώστε να πάρουμε το τους βαθμούς κόντρα σε μια δυνατή και έμπειρη ομάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Νέων Αντώνης Φραγκάκης.

Ο κ. Σφακιανάκης θα διευθύνει την αναμέτρηση με βοηθούς τους κ.κ. Ματσα, Καζόγλου.

Για το πρωτάθλημα της Β1 κατηγορίας και την 6η αγωνιστική το μεσημέρι (15:00) του Σαββάτου τα Κανάρια θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο του Ατσαλένιου την Δόξα Μασταμπά.

Παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μεταξύ δυο ομάδων που διαθέτουν νεανικό ροστερ. Μοναδική απουσία για τους κιτρινόμαυρους θα είναι ο Λατίνο ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του.

« Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση. Παιχνίδι με παιχνίδι «δένουμε» όλο και περισσότερο. Θα επιδιώξουμε να μείνουμε αήττητοι και εύχομαι να καταφέρουμε να αποσπάσουμε και τους βαθμούς της νίκης» επεσήμανε ο τεχνικός των Καναριών Γιώργος Βλατάς.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Μαστορίδης με βοηθούς τους κ.κ. Τζωρτζογλου, Ψαρρά.

Το Μαρτινέγκο έχει εκτός έδρας αποστολή καθώς στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Κατηγορίας την Κυριακή στις 12:00 θα αγωνιστεί στο γήπεδο των Αγ. Παρασκιών απέναντι στους Κουνάβους.

« Είναι ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μια δυνατή και έμπειρη ομάδα. Θα παλέψουμε και πιστεύω ότι με τον ενθουσιασμό και το πάθος που μας διακρίνει θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα» σχολίασε ο Γιώργος Βλατάς ο οποίος για ένα ακόμα παιχνίδι δεν θα έχει στην διάθεση του τους Θεοδωράκη και Μουρτζάκη.

Το παιχνίδι ορίστηκε να το διαιτητεύσει ο κ. Ζιούτος με βοηθούς Ζαχαριουδάκη, Βισκαδούρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα