Έτοιμο να «σαρώσει» τη πόλη το 3ο τεύχος του free press «inTown» | Δες τι θα δεις και πού θα το βρεις!

Το τρίτο τεύχος του Χανιώτικου Free Press Magazine “inTOWN” είναι εδώ και από σήμερα κυκλοφορεί καλωσορίζοντας το καλοκαίρι στην πόλη και όχι μόνο.

Αυτό το τεύχος πραγματικά τα έχει όλα! Αναλύει «τα ΜΕΣΑ και τα έξω» διά στόματος Δημήτρη Παππά, παρουσιάζει τη Μελίνα Ασλανίδου… των Χανίων και των Χανιωτών, συστήνει τη δημιουργική και πολλά υποσχόμενη στο χώρο της μόδας Κατερίνα Κρομμυδάκη, ερωτεύεται τις

Κρητικιές food bloggers Eλευθερία Αλιφιεράκη και Ειρήνη Ζεβελάκη, ανακαλύπτει το aerial και την ιέρειά του Αριάννα και δοκιμάζει τη γεύση της επιτυχίας συζητώντας με τον… πολυσυζητημένο bartender Λευτέρη Μπρούπη.

Στις σελίδες του θα βρείτε ακόμη το τρίτο zoom in, αυτή τη φορά στα natural e-shops made in Chania, θα σας εντυπωσιάσει το αφιέρωμα στη μαγική συνοικία των Ταμπακαριών, θα μαγειρέψετε a la oriental με τον αγαπημένο σεφ Γιάννη Τσιβουράκη και θα ανακαλύψετε το πληρέστερο manual “εκ των έσω” για να απολαύσετε χωρίς απρόοπτα το Φαράγγι της Σαμαριάς!!! Επιπλέον, μέσα από τις 40 σελίδες – αφιέρωμα στην κατασκευή και τη διακόσμηση, ο designer Ιωσήφ Βασιλοδημητράκης συστήνεται και παρουσιάζει δουλειές του, το «Φύσει και θέσει» ξεχωριστό Cretan Renaissance Boutique Hotel εντυπωσιάζει, ένα Urban House αποκαλύπτει πώς πρέπει να είναι η ονειρεμένη αστική σύγχρονη κατοικία, και μια Βιοκλιματική βίλα παραδίδει απλά μαθήματα ενεργειακής οικολογίας και οικονομίας για μια… άλλη ποιότητα ζωής!

Για το τέλος, το section Drink & Dine βρήκε και προτείνει τα καλύτερα στέκια για να απολαύσει κανείς το φετινό καλοκαίρι, εντός και εκτός πόλης…

Χορταστικό, ενδιαφέρον και πολυδιάστατο, το inTOWN είναι και φαίνεται το περιοδικό της πόλης! Το τρίτο τεύχος διανέμεται δωρεάν door to door σε ολόκληρο το εμπορικό κέντρο, στα καφέ, ιατρεία, κομμωτήρια και γυμναστήρια της πόλης ενώ το βρίσκετε και στα επιλεγμένα «inTOWN press points» τα οποία και ανατροφοδοτούνται συστηματικά:

ΦΕΙΔΙΑΣ Bar & Eating House– Πλατεία ΔικαστηρίωνDK Café | Bar | Restaurant – Παλιό ΛιμάνιΚήπος cafe – Εντός Δημοτικού ΚήπουIστιοπλοϊκός – Νεώριο Μόρο (Παλιό Λιμάνι)Κοσμηματοπωλείο cafe – Μουσούρων 32Bristol drink & dine – Τζανακάκη 19Μπιζουδάκι café – Ποτιέ 41-433net κατάστημα τεχνολογίας – Αν. Γογονή 83

Αν δεν το συναντήσετε, αναζητήστε το και ξεφυλλίστε το οnline από την πρώτη μέρα και από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα στο www.intown.com.gr.

inTOWN free press magazine: in… σε όλα του!

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα