«Έσκισαν» τα πιτσιρίκια του ΝΟΧ στους πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών | Photos

Με αξιόλογες επιδόσεις, υψηλό συναγωνισμό, κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, ολοκληρώθηκαν οι πανελλήνιοι αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών (9-12 ετών), που διεξήχθησαν στο Χαϊδάρι και στο Περιστέρι το τριήμερο 16-18 Ιουνίου.

Οι μικροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό δείχνοντας πως το μέλλον της ελληνικής κολύμβησης μπορεί να είναι σπουδαίο, ενώ αξίζει να σημειωθεί η πολύ μεγάλη συμμετοχή

(1850 αθλητές) που υπήρξε στους αγώνες.

Η κολυμβητική ομάδα του ΝΟΧ συμμετείχε στους αγώνες με είκοσι αθλητές και τους προπονητές τους Απόστολο Γεωργιάδη και Αντώνη Καλογεράκη κατέκτησε την 12η θέση στην πανελλήνια κατάταξη σε σύνολο 55 συλλόγων με την κατάκτηση 8 μεταλλίων, 3 χρυσά, 4 ασημένια και ένα χάλκινο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ 16-17-18/6/2017 ΧΑΪΔΆΡΙ & ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Τον χορό των μεταλλίων άνοιξε ο Κωνσταντίνος Νικολακάκης στην κατηγορία “Αγόρια 11 ετών”. Ο “μικρός” του ΝΟΧ από την πρώτη του κούρσα έδειξε την δύναμή του κατακτώντας τελικά χρυσό σε όλα τα αγωνίσματα που κολύμπησε με πολύ καλές επιδόσεις. Τα τρία χρυσά ήταν στα 50μ ύπτιο με επίδοση 00:35.28, στα 100μ ύπτιο με επίδοση 01:15.42 και τέλος στα 200μ ύπτιο με επίδοση 02:39.31.

Την σκυτάλη πήρε η Στελλίνα Δεληογλάνη που κατάφερε σε πολύ δυνατές κούρσες στην κατηγορία “Κορίτσια 12 ετών” να κατακτήσει τρία ασημένια μετάλλια σε αντίστοιχα αγωνίσματα. Τα μετάλλια ήταν στα 50μ ύπτιο με επίδοση 00:34.94, στα 100μ ύπτιο με επίδοση 01:14.33 και τέλος στα 200μ ύπτιο με επίδοση 02:37.90.

Με πολύ καλή παρουσία η Ελένη Βιζυράκη κατέκτησε την τρίτη θέση στην τελική σειρά των 200μ ύπτιο κορίτσια 11 ετών με επίδοση 02:52.77.

Τέλος, τον χορό των μεταλλίων έκλεισε η σκυτάλη των αγοριών 11 ετών στο αγώνισμα 4×100μ μικτή ομαδική σε μία κούρσα με πολύ αδρεναλίνη με τους Τρουλάκη Γιώργο, Αντωνογιαννάκη Γιάννη, Νικολακάκη Κωνσταντίνο και Λιονάκη Μιχάλη κατακτώντας την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο με επίδοση 05:28.89.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Νίκος Κραουνάκης μιλώντας για τους αγώνες ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης λέγοντας για το αγωνιστικό κομμάτι των αγώνων: «Είχαμε πολύ όμορφες και ανταγωνιστικές κούρσες και οι αθλητές δείχνουν πως δουλεύουν πολύ.

Παίρνουμε ενθαρρυντικά μηνύματα για το μέλλον της ελληνικής κολύμβησης, ότι η βάση της είναι πολύ γερή και ελπίζουμε σε μελλοντικές επιτυχίες που θα έρθουν μέσα από τη σκληρή δουλειά. Φυσικά για να γίνει η σκληρή δουλειά πρέπει να βελτιωθούν και οι συνθήκες και να υπάρχουν περισσότεροι χώροι προπόνησης με καλύτερη λειτουργία των κολυμβητηρίων. Χάρηκα πολύ γιατί είδα παιδιά από την επαρχία να κάνουν πολύ καλές επιδόσεις κι αυτό είναι κάτι που αξίζει να σημειωθεί. Η επαρχία ανεβαίνει κι αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει στο οικοδόμημα της ελληνικής κολύμβησης».

Η κολυμβητική ομάδα του ΝΟΧ αποχαιρέτισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της με τον καλύτερο τρόπο αφήνοντας «υποσχέσεις» για το μέλλον τόσο από τους μικρούς κολυμβητές που θα συνεχίσουν και του χρόνου στην πρωταγωνιστική κατηγορία. όσο και από αυτούς που θα κολυμπούν την καινούργια αγωνιστική σεζόν στη αγωνιστική κατηγορία.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα