Εργοτέλης: Έτοιμο και το δελτίο του Οικονόμου

Χωρίς ανάσα συνεχίζουν να δουλεύουν οι παίκτες του Εργοτέλη. Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν το βράδυ της Πέμπτης από τις Σέρρες και χθες το πρωί βρέθηκαν στο Παγκρήτιο όπου και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την Κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Άπαντες στον Εργοτέλη αφήνουν πίσω τη σπουδαία νίκη επί του Πανσερραϊκού και μένουν συγκεντρωμένοι στο πρόγραμμα των προπονήσεων τους καθώς ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο ματς όπου θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αγωνιστικά

προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό της ομάδα, Τάκη Γκώνια, αντίθετα βλέπει τη… φαρέτρα του να γεμίζει ακόμα περισσότερο καθώς εκδόθηκε και το δελτίο του Οικονόμου γεγονός που του δίνει άλλη μια επιλογή στα χεριά του.

Έκοψαν την πίτα τους οι «κιτρινόμαυροι»

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης οι άνθρωποι της ΠΑΕ Εργοτέλης είχαν ετοιμάσει μια λιτή οικογενειακή εκδήλωση στην αίθουσα Τύπου του Παγκρητίου σταδίου όπου και πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ζεστό με τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας να εύχεται σε όλους υγεία και επιτυχίες ανάλογες με αυτές που έχουν σημειωθεί στα τελευταία παιχνίδια.

Νικητές στη μάχη… του φλουριού ο εκ των φροντιστών της ομάδας, Παναγιώτης Γραμματικάκης και η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου, Όλγα Σουτζή.

Keywords
Τυχαία Θέματα