Εργοτέλης-Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου | Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής γυναικών

Δεν ανέδειξε τελικά νικητή το ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Β΄Εθνικής κατηγορίας γυναικείου. Εργοτέλης και Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου ήρθαν ισόπαλες με 1-1 μετά από ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες όπου η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενες μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο σκορ με ένα γκολ που σημείωσε στο 24’ η Ματζάνι.

Το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο μέρος με την ομάδα του Ηρακλείου να παίρνει τα ηνία του αγώνα ν’ ανεβάζει την απόδοσή της και να προσπαθεί με αξιώσεις να πετύχει γκολ.

Έτσι, στο 55’ η Παχάκη εκτελεί κόρνερ και η Πιτροπάκη με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα φέρνοντας στα ίσα το ματς.

Στο 68’ και στο 76’ η Ξέρα ήταν αυτή που με πολύ ωραία σουτ και τις δυο φορές έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Μοναδική ευκαιρία για να πάρει τη νίκη έχασε στο 82’ η Παχάκη όταν βρέθηκε τετ α τετ με την τερματοφύλακα της Αθηναϊκής και σούταρε άουτ.

Εργοτέλης: Λατίδη, Ξηλούρη, Ξέρα, Παχάκη, Αλτάνη (72’ Σταγάκη), Δρακογιαννάκη, Χαριτάκη, Σημαιάκη, Καμαρίτη, Ηλιάδη, Πιτροπάκη, Φραγούλη, Τζανάκη, Σταγάκη, Ψυχαράκη (88’Χαριτάκη)

Αθηναϊκή Αγ. Δημητρίου: Μελάκη, Μπρίρλη, Κατσιμήλιου (72’ Πασχαλίδου), Μπέρκη, ΜΑτζάνα, Στεφάτου, Μουτσολάρι (Ματζάνα), Παντελακάκη, Νταή, Ντζάνη, Πλιάσα

Keywords
Τυχαία Θέματα