Επιστράφηκαν οι έξι βαθμοί στον ΑΟ Χανιά

Επιτέλους κι ένα ευχάριστο νέο για τον ΑΟ Χανιά. Οι άνθρωποι της χανιώτικης ομάδας βρήκαν τα χρήματα για να εξοφλήσουν τους Χάρη Αμπατζίδη και Δημήτρη Τριανταφυλλίδη και η Football League επέστρεψε τους έξι βαθμούς που της είχαν προσωρινά αφαιρεθεί.

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται τρεις ( 3 ) βαθμοί στην ΠΑΕ XANIA AO, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 16-05-2017 δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE

και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 56/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω πληρωμής του δικαιούχου ποδοσφαιριστή AΜΠΑΤΖΙΔΗ ΧΑΡΗ, και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ.

Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται τρεις ( 3 ) βαθμοί στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 16-05-2017 δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 57/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω της πλήρους και ολοσχερής εξόφλησης του δικαιούχου ποδοσφαιριστή ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ».

Keywords
Τυχαία Θέματα