Ένα λευκό ποδήλατο και μια συγκινητική επιγραφή στο σημείο που σκοτώθηκε η άτυχη ποδηλάτισσα | Video + Photos

Ένα λευκό ποδήλατο με μια συγκινητική επιγραφή βρίσκεται κρεμασμένο στο σημείο, που σκοτώθηκε πριν από λίγες ημέρες η 42χρονη μαραθωνοδρόμος Δήμητρα Ιορδανίδου, στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Τι γράφει η επιγραφή στο σημείο που σκοτώθηκε η ποδηλάτισσα
«Καμία ποδηλάτισσα λιγότερη. Δημητρούλα λείπεις», γράφει η πινακίδα που είναι τοποθετημένη πάνω στο ποδήλατο με μεγάλα μαύρα γράμματα. «Δε θέλουμε άλλο καλό παιδί χαμένο. Δε γίνεται το χόμπι μας να

είναι θανατηφόρο», γράφει παρακάτω η σχετική επιγραφή σύμφωνα με τις φωτογραφίες του grtimes.gr.

Λευκό ποδήλατο για την 42χρονη ποδηλάτισσα που έχασε την ζωή της στην Θεσσαλονίκη

Το ποδήλατο τοποθέτησαν πιθανότατα ποδηλάτες στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ φαίνεται ξεκάθαρα στην πινακίδα η φράση: «ασφαλείς αστικές μετακινήσεις».

Εκεί όπου άφησε την τελευταία της πνοή η μαραθωνοδρόμος, Δήμητρα Ιορδανίδου, όταν παρασύρθηκε από φορτηγό την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της με το ποδήλατο και τραυματίστηκε θανάσιμα, έως και σήμερα πολλοί είναι αυτοί που πηγαίνουν για να αφήσουν μερικά λουλούδια και κεριά.

Στην πινακίδα, υπάρχουν διάφορα σχέδια ζωγραφισμένα. Ένα από αυτά απεικονίζει μια αναβάτη ποδηλάτου με φτερά στο σώμα της που βρίσκεται πάνω στο αγαπημένο της μέσω μετακίνησης αλλά και λουλούδια. «Ας ανθίσει στην σκιά μια όμορφη ποδηλατιά», γράφει κάτω δεξιά, περιμετρικά από ένα ζωγραφισμένο λουλούδι στο χώμα.



enikos.gr

The post Ένα λευκό ποδήλατο και μια συγκινητική επιγραφή στο σημείο που σκοτώθηκε η άτυχη ποδηλάτισσα | Video + Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα