Ελένη Μενεγάκη: Οι αποχωρήσεις και η έκπληξη! Με ποια παρουσιάστρια συζητάει για συνεργασία;

Η Ελένη Μενεγάκη ομολογουμένως είναι από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση! Όμως οι τελευταίες χρονιές την έχουν «χτυπήσει» ιδιαίτερα, αφού μερικές λάθος κινήσεις έφεραν την εκπομπή σε επίπεδα, που τίποτα δεν θυμίζουν αυτό που είχαμε συνηθίσει. Όλοι άνοιγαν την εκπομπή της «Ελένης», όχι για να ενημερωθούν για κάτι, γνώριζαν ότι δεν έχει ρεπορτάζ και επικαιρότητα, την έβλεπαν όμως για να ψυχαγωγηθούν…

Μετά από ένα σημείο λοιπόν, τόσο

η Ελένη, όσο και το εμπορικό τμήμα του καναλιού, γλυκάθηκαν με την πασαρέλα που έκαναν οι εταιρείες με τις χορηγίες στην εκπομπή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνουν στην άκρη την θεματολογία και να κάνουν τηλεπαζάρια ατελείωτα. Είμαι περίεργη, τώρα που έκαναν την εκπομπή 2 ώρες, που και αυτό απόφαση της Ελένης ήταν, να μικρύνει σε διάρκεια η εκπομπή κάτι που αρχικά δεν έβρισκε σύμφωνους τους υπεύθυνους του καναλιού, είμαι περίεργη λοιπόν να δω που θα μπουν τα εμπορικά θέματα, που μερικές παρουσιάσεις διαρκούν και 20 λεπτά. Διαβάστε παρακάτω…

Αλλά πάμε στο θέμα μας. Η μία αποχώρηση υποδέχθηκε την άλλη λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ήταν ο πρώτος που το ανακοίνωσε, αφού το κανάλι και η παρουσιάστρια του πρότειναν να μείνει πίσω από τις κάμερες με τα μισά λεφτά, κάτι που φυσικά δεν δέχθηκε ο δημοσιογράφος. Μετά ακολούθησε η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία έκανε το «μπαμ» και σαν δεν φτάνουν αυτοί, μόλις χθες έγινε γνωστή η είδηση πως έφυγαν και οι υπόλοιπου του πάνελ, ο Γιώργος Λιανός και η Φωτεινή Πετρόγιαννη!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr που μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το Dimis Blog, η Ελένη βρίσκεται σε αμόκ. Όχι, δεν είναι σε αμόκ για όλες αυτές τις αποχωρήσεις γιατί ήταν δική της επιθυμία. Η ίδια, έχει πάρει απόφαση πως δεν θα επιτρέψει να υπάρξει άλλη αποτυχημένη σεζόν! Έτσι θέλησε να βγάλει όλους τους συνεργάτες της εκτός και να ανανεώσει την ομάδα. Νέα πρόσωπα, νέες ιδέες, νέο πάνελ, νέο ύφος. Ναι… η Ελένη δεν θέλει να καταλάβει ακόμη πως εκείνη φταίει για την αποτυχία, μιας και μόνη της «έδιωξε» τους τηλεθεατές με το τηλεμάρκετινγκ… Έτσι, τα ξεκινάει όλα από την αρχή, μιας και το κοινό «βαρέθηκε» τους συνεργάτες της… Ναι….

Μεγάλο ρίσκο. Γκουντάρας και Ζαρίφη σήκωναν όλη την εκπομπή. Σίγουρα όμως ξέρει τι θα κάνει. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως εκτός από τον Σπύρο Μαργαρίτη, που θα βρίσκεται στο πάνελ της, η Ελένη είχε πραγματοποιήσει άλλο ένα ραντεβού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου όμως τελικά δεν συμφώνησαν. Επίσης, η Ελένη έκανε ραντεβού και με μία «παρουσιάστρια» η οποία είναι αρκετό καιρό εκτός τηλεόρασης και συζητάνε σοβαρά την συνεργασία τους τη νέα σεζόν. Αν με ρωτάτε γιατί δεν λέω το όνομα της; Γιατί είναι λίγο ευαίσθητη και ότι γράφουν για εκείνη μετά σε παίρνει ο δικηγόρος της, οπότε δεν θα της κάνω διαφήμιση σήμερα..,. Όποιος κατάλαβε! Κατάλαβε.

Πηγή: youweekly.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα