Έκοψαν την πίτα και ευχήθηκαν για τον ΒΟΑΚ στην Αντιπεριφέρεια Χανίων | Photos

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, δημάρχων εκπροσώπων τοπικών φορέων των Σωμάτων Ασφαλείας και των Στρατιωτικών Αρχών κόπηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αντιπεριφέρεια Χανίων η Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Περιφερειακής Ενότητας, ενώ πραγματοποιήθηκε, χοροστατούντων των Μητροπολιτών Κυδωνίας και Αποκορώνου και Κισσάμου και Σελίνου ο καθιερωμένος αγιασμός.

Οι παραβρισκόμενοι αφού αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους, αναφέρθηκαν και στους στόχους για τα μεγάλα έργα υποδομών που έχει ανάγκη η Κρήτη

με κορυφαίο όλων τον Βόρειο Οδικό Άξονα.

Μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κρήτης είπε πως για το έργο έχουν προγραμματιστεί εντός του 2018 να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις, ενώ αναμένεται και η κάθοδος στο νησί του αρμοδίου υπουργού κ. Σπίρτζη.

Επίσης έγινε αναφορά και σε μια σειρά άλλων σημαντικών έργων που έχουν ήδη δρομολογηθεί για τα Χανιά, όπως το ξεμπλοκάρισμα του έργου στα Τοπόλια.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ευχήθηκε στη νέα χρονιά, να μην χρειαστεί να γίνει διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας.

Το τυχερό φλουρί της φετινής βασιλόπιτας έπεσε στους εκπροσώπους των στρατιωτικών αρχών του τόπου και ειδικότερα στον διοικητή της 5ης Μεραρχίας ταξίαρχο Κοκολάκη.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα