Ευχές και συγχαρητήρια στα Χανιωτάκια από το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων

Ευχές και συγχαρητήρια στις νέες και στους νέους των Χανίων που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μετά την φετινή διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων δίνει με ανακοίνωση του το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δ. Χανίων.

Τι αναφέρει:

«Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δ. Χανίων με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θέλει να εκφράσει τις θερμές συγχαρητήριες ευχές στις νέες και στους νέους της πόλης μας που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους

και τα όνειρά τους, μετά από προσπάθειες και κόπους χρόνων.

Θεωρούμε ότι όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα του αποτελέσματος, έδωσαν τον αγώνα τους. Πέρασαν τον πρώτο σκόπελο της ενήλικης ζωής τους. Όποιο και αν ήταν το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα αποκόμισαν μία πολύτιμη για τη ζωή τους εμπειρία. Σίγουρα οι επιτυχόντες ένοιωσαν τη γλύκα της επιτυχίας αλλά και οι αποτυχόντες πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία και να την αξιοποιήσουν. Δεν τελείωσε η ζωή τους, απλά πρέπει να υπερπηδήσουν με επιτυχία το εμπόδιο που δημιουργήθηκε. Όλοι, παιδιά και γονείς, ας δημιουργήσουν τις συνθήκες για ένα επιτυχημένο αύριο. Η τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν αποτελεί μονόδρομο για την επιτυχία.

Η ευχή μας προς τους επιτυχόντες είναι μία και μοναδική. Ελπίζουμε να αποκτήσουν στην ακαδημαϊκή τους διαδρομή γερά εφόδια για να οικοδομήσουν ένα καλύτερο αύριο για όλους. Ευχόμαστε όλοι, οι επιτυχόντες και επιτυχούσες, να έχουν υγεία και να γίνουν άξιοι επιστήμονες και χρήσιμοι άνθρωποι για το μέλλον της χώρας μας. Το υπέροχο ταξίδι στο μαγικό κόσμο της Πανεπιστημιακής γνώσης, παιδιά μας, τώρα αρχίζει. Χαρείτε το…Γίνετε λαμπροί επιστήμονες σ όποιο «μετερίζι» της γνώσης κι αν ταχθείτε..Το ταξίδι προς τη δική σας «Ιθάκη» θα ναι γοητευτικό…Αποκομίστε απ΄ αυτό τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη, ώστε, όταν φτάσετε στον προορισμό σας, να είστε πραγματικοί επιστήμονες. Ως γονείς σας ευχαριστούμε για τις στιγμές που περάσαμε μαζί σας σ αυτόν το δύσκολο μεν αλλά άκρως γοητευτικό αγώνα που δώσαμε μαζί!!!!»

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα