Χανιά | Ξεσήκωσε τα Καθιανά ο Λεωνίδας Μαριδάκης | Photos

Με όμορφες νότες πλημμύρισε η πλατεία των Καθιανών, το βράδυ της Δευτέρας, με τον Λεωνίδα Μαριδάκη, να δίνει τον καλύτερο του εαυτό επί σκηνής.

Ο Λεωνίδας Μαριδάκης, φέτος το καλοκαίρι συνεργάζεται με τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, και πραγματοποιεί μία σειρά από συναυλίες σε διάφορες περιοχές των Χανίων, αλλά και σε άλλες πόλεις της Κρήτης, παρέα με την κιθάρα του και τον Γιώργο Βενετούλια στο κλαρίνο.
«Γενικά, τα καλοκαίρια, επιλέγω

να κάνω συναυλίες στα Χανιά και φέτος το καλοκαίρι, παρουσιάζουμε δικά μου τραγούδια, έντεχνα, δημοτικά, διασκευές και διάφορα όμορφα κομμάτια. Επίσης, με την Μαρινέλλα την Βλαχάκη, κάνουμε τα Κρητικά κείμενα του Γιώργο Σταματάκη, και γενικά έχουμε ετοιμάσει όμορφες εκδηλώσεις. Μέσα στο καλοκαίρι θα βγει και ο καινούριος μου δίσκος με τίτλο » Βάρκα στο σπίτι», από το ομώνυμο τραγούδι σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του δίσκου στο Μουσείο Τυπογραφίας, όπου έχει γυριστεί ένα βιντεοκλίπ εκεί, καθώς από αυτό τον χώρο εμπνεύστηκα και το τραγούδι», δήλωσε στο zarpanews.gr ο Λεωνίδας Μαριδάκης.
Που θα δείτε τον Λεωνίδα Μαριδάκη φέτος το καλοκαίρι

28 Ιουλίου

Λιμανάκι Αγίας Κυριακής- Χανιά, 21.00 Είσοδος ελεύθερη

31 Ιουλίου

«Και του καιρού και τα πάντα», Λευκοχώρι Αρκαλοχωρίου – Ηράκλειο», είσοδος ελεύθερη

4 Αυγούστου

Κάινα Αποκορώνου,21.00, είσοδος ελεύθερη

8 Αυγούστου

Εμπορικό Κέντρο Ερμής – Χανιά, είσοδος ελεύθερη

12 Αυγούστου

Έκθεση βιβλίου, Παλιό Λιμάνι – Χανιά, είσοδος ελεύθερη

Keywords
Τυχαία Θέματα