Χανιά | Ξεκίνησε η Επιστημονική Διημερίδα για τον καρκίνο | Photos

Τα σύγχρονα δεδομένα της διάγνωσης και της θεραπείας του καρκίνου, όλους τους τομείς της ογκολογίας καθώς και τους τύπους καρκίνου, αφορά η επιστημονική διημερίδα που πραγματοποιείται στο ΚΑΜ, σήμερα Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου.

«Η διημερίδα πραγματοποιείται φέτος για 5η χρονιά στα Χανιά, και απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες Υγείας, γιατρούς και νοσηλευτές που ασχολούνται με την ογκολογία και τον καρκίνο και όχι στον απλό κόσμο καθώς υπάρχουν εξειδικευμένες ορολογίες.

Σήμερα θα μιλήσουν εθελοντικές ομάδες που εμπλέκονται στην φροντίδα ασθενών με καρκίνο, και έπειτα θα μιλήσουν, νοσηλευτές και γιατροί, από την Κρήτη και όλη την Ελλάδα», δήλωσε στο zarpanews.gr, η Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής Ηλιάδα Μπομπολάκη.
Η διημερίδα

H θεραπεία των νεοπλασματικών νοσημάτων θα βρεθεί στο επίκεντρο της Επιστημονικής Διημερίδας. Την διοργάνωση έχει αναλάβει η Ελληνική Εταιρία Γηριατρικής Ογκολογίας σε συνεργασία με την Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων, το Ογκολογικό Τμήμα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου και την Μονάδα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του Π.Ν Πατρών. Τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρίας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας και της Ελληνικής Εταιρίας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας.

zarpanews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα