Χανιά | Τριτοκοσμικές εικόνες: Απέραντο σκουπιδαριό πάλι σε χωριό του Αποκόρωνα | Video

Ένα απέραντο σκουπιδαριό βρίσκεται σε περιοχή του Κόκκινου Χωριού του Δήμου Αποκορώνου.

Στο βίντεο που απέστειλε αναγνώστης στο zarpanews.gr, αποτυπώνεται η τραγική και τριτoκοσμική θα μπορούσε να πει κανείς κατάσταση, που επικρατεί στο σημείο.

Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής, έχουν γίνει προσπάθειες επικοινωνίας με την δημοτική αρχή ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί κάποια λύση.

Μάλιστα ο ίδιος καταγγέλλει: «Το έχουμε επανειλημμένα συζητήσει και με τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του χωριού, χωρίς

αποτελέσματα. Οι κάδοι απορριμμάτων πάντα ξεχειλίζουν και βλέπουμε ζώα να τρέφονται με τα σκουπίδια. Την ίδια εικόνα παρουσιάζουν και άλλες τοποθεσίες, όπως ο Δράπανος, η Πλάκα…» και συμπληρώνει «όταν έρχεται το απορριμματοφόρο να συλλέξει τα σκουπίδια πολύ σπάνια, παίρνει μέρος αυτών και αφήνει τα περισσότερα στο έδαφος, με αποτέλεσμα όταν έχει αέρα, αυτά να πηγαίνουν στα παρακείμενα χωράφια, στον δρόμο αλλά και την θάλασσα».

Δεν είναι η πρώτη φορά, που κάτοικοι της περιοχής αγανακτισμένοι περιμένουν πως και πως κάποιος να ενδιαφερθεί και να καθαρίσει την περιοχή. Πόσο μάλλον, σε μια περίοδο με υψηλές θερμοκρασίες και τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς να παραμονεύει.

Μια εικόνα που έρχεται εντελώς σε αντίθεση με το εκπληκτικό φυσικό τοπίο στο φόντο…

Δείτε το βίντεο:

zarpanews.gr

The post Χανιά | Τριτοκοσμικές| Τριτοκοσμικές εικόνες: Απέραντο σκουπιδαριό πάλι σε χωριό του Αποκόρωνα | Video| Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα