Χανιά | Τρίτη και τελευταία μέρα για τον διαγωνισμό «Τάρτα με άρωμα Κρήτης» | Photos

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε πρώτος γύρος του διαγωνισμού “Η Τάρτα με άρωμα Κρήτης” που έκλεισε την Παρασκευή στις δυο σχολές, στην HÔTELIER EDUCATION και στο Δημόσιο ΙΕΚ ΧΑΝΙΩΝ στο Ακρωτήρι.

Το πρωί, στην πρώτη σχολή συμμετείχαν 6 σπουδαστές με νικητές για την αλμυρή τάρτα τον Γιώργο Αγγελάκη και για την γλυκιά τάρτα τη Σπυριδούλα Σπυριδάκη. Στην κριτική επιτροπή πέρα από τους επιτίμους καλεσμένους τον Πρόεδρο της

κριτικής επιτροπής για τον Πρώτο Γύρο για την Αλμυρή Τάρτα τον κ. Jean Marie Hoffman chef της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα, και τον Πρόεδρο της κριτικής επιτροπής για την Γλυκιά Τάρτα ο κ. Δημήτρης Χρονόπουλος chef pâtissier και Brand Ambassador Valrhona συμμετείχαν οι 3 chef της σχολής , chef Ευάγγελος Μακράκης, chef Γεώργιος Μακρής , chef Ιωσήφ Μπαλωμενάκης, η καθηγητρια γαλλικων κα. Φωτεινη Κωστακη και η πρόεδρός του Ελληνο-Γαλλικού Συλλόγου Χανίων κα. Στέλλα Κουτσουπάκη.

Σε κατάμεστη αίθουσα στο Δημόσιο ΙΕΚ ΧΑΝΙΩΝ τέλειωσε ο ημιτελικός γύρος του διαγωνισμού το απόγευμα της Παρασκευής. Η σχολή συμμετείχε με 12 διαγωνιζόμενους. Την κριτική επιτροπή εκπροσώπησε και ο Αντιδήμαρχος Χανίων Παιδείας Βαρδάκης Αντώνης-Ιωάννης, ο chef Albert Hazma , οι cheφ της σχολής : chef Αιμίλιος Ασλάνης και chef Γιώργος Λεονταράς , η καθηγήτρια κα. Κοκκινάκη Κατερίνα, διαιτολόγος- διατροφολόγος , η αντιπρόεδρος του Ελληνο-Γαλλικού Συλλόγου Χανίων κα. Τζίνα Παυλάκη -Καλογερή και ο περσινός νικητής γλυκιάς κρέπας chef Ιωάννης Βρουλάκης.

Οι δυο νικήτριες είναι: για την αλμυρή τάρτα η Μπραουδάκη Γεωργία και για την γλυκιά τάρτα η Θηρεσία Μόρκου.

Όλοι τώρα περιμένουμε την τελική αναμέτρηση που θα γίνει την Τέταρτη στις 19.00 στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων!

zarpanews.gr

The post Χανιά | Τρίτη| Τρίτη και τελευταία μέρα για τον διαγωνισμό «Τάρτα με άρωμα Κρήτης» |Κρήτης | Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα